Dantechno Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 brette , asi jsi to chtel hodit sem.. at ti casia slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 (upraveno) Tak jsem si pořídil tyto, http://www.inhodinky.sk/product_info.php?cPath=124_213&products_id=8357ne že bych je potřeboval, ale líbilo se mi že jsou WATER RESIST 200M. A za 760,- v poho Upraveno 13. září 2011 uživatelem KralJan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Tak jsem dokoupil k těm co jsou na fotce vpravo další. Nějak jsem nemohl jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Tak jsem dokoupil k těm co jsou na fotce vpravo další. Nějak jsem nemohl jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 A ještě poslední. Prej už Eurochron není, tohle je ležák z obchodu. Nemohli je prodat několik let. Tak jsem se smiloval a koupil je. Byla na ně slevička. Je to div, ale neměl jsem doma nic na ruku s radiocontrolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Ty t2, Ty seš dobrej blázen člověče, z tebe musí mít doma radost . Ale kousky jsi pořídil kurňa zajímavý... pěkný! Hele, jestli to není tajný, kolik jsi dal Eurochrony nebo co to je? A jestli to tajný je tak sem se na nic neptal :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Eurochrony jsou zajímavé tím, že vyrábějí rádiem řízené hodinky za velice přijatelné ceny. Jsou tyhle taky řízené rádiemj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 tak, je tam dole na umělohmotné "lunetě" radio controlled, takže minimálně Mainflingen DCF77 by to mělo bez problémů chytat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Nojo - nápis jako kr*va Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Dal jsem za ně 990,- jsou asi jen jednopásmový asi DCF 77. Prej původně stály něco málo přes dva tisíce. Matně si na podobnou cenu vzpomínám z jinýho obchodu před pár lety. Není k nim orig ani CZ návod takže snad se vše týkající rádia dělá samo. Nemaj žádnej indikátor synchronizace jako jejich anadigi. Jinak jsou lehký a pohodlný na nošení, gumovej řemínek je příšernej při zapínání a rozpínání. Tlačítka spíš nic moc a plastový sklíčko je klenutý, takže při každodenním nošení by bylo brzo plný škrábanců. Kromě rádia jsou to docela křapky, ale prostě se mi stejně moc líbí. Jedny Eurochrony už mám a když někde uvidím další tak bych je asi zase musel mít.Třeba něco jako tohle: Jo a radost ze mě doma mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Jojo, východní Němci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lord_killer Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 tak jsem si nadělil pod stromeček PRW-2500T-7, ale nemohl jsem to vydržet, jsou totiž úplně naprosto božííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 lord_killer : k čemu je tam ta otočná luneta se světovými stranami? Nebo tak, jak se dá používat u hodinek se zabudovaným kompasem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lord_killer Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 ggrand: já ti ani nevim, ale model PRW-2000 jsem nekoupil třeba právě kvůli té chybějící lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 lord_killer : k čemu je tam ta otočná luneta se světovými stranami? Nebo tak, jak se dá používat u hodinek se zabudovaným kompasem? To bude stejné jako u busoly, nastaví si azimut a pak to jen při kontrole směru projede hodinkovým kompasem a zkoukne správný směr. Nebo alespoň já to tak používám, u svých PAGů to mám také. Ono ten azimut se ani jinak nedá, šak na displeji není stupnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 CASIO W-S220 g-shocky už mám pořešený, takže tentokrát zase něco jinýho. levný plasťáky se solárem, WR100 a hodně vychytanýma stopkama a timerem. podle mě jsou to momentálně asi nejhezčí levný digi casia. mají přehledný displej a krásně velký číslice. mohutností jsou na tom jako běžné g-shocky, prostě žádný chudinky. asi jedinou slabinou je plastové sklíčko. jsou komplet made in china, ale na displeji to není vůbec znát. naprosto super. - stopky jsou na mezičas nebo na kola, s pamětí - stejně jako G-7700. na rozdíl o nich jde tady pamět celkem jednoduše resetovat. v modu stopek lze zvolit, jestli dole na displeji budou vidět mezičasy/kola, nebo normální čas. - timer je nejvychytaněší, co jsem na casiu viděl: dva po sobě jdoucí (každý až 99min) a s volbou počtu opakování 0-10x. dál 4 budíky+snooze, world time, osvětlení jednou LEDkou 1,5 nebo 3vt, mute... takže tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 To LED osvetleni je hrozny... tomu nikdy neprijdu na chut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 To LED osvetleni je hrozny... tomu nikdy neprijdu na chut. jj, je to krok zpět, žárovička je retro, "indiglo" super, ale dioda to zbytečně kazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Ty žárovky je škoda. Jinak by se mě docela líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 To LED osvetleni je hrozny... tomu nikdy neprijdu na chut. Hlavně když je to zažloutlej odstín. Ledku chápu jako úsporu za každou cenu, ale ať je aspoň zelená nebo bílá. Na tu žlutou bych si asi nezviknul, prostě nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se