lub Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 jo, to máte asi pravdu. když už LEDka, tak aspoň modrá. a proč vůbec ledky? to ta elektroluminiscenční folie je o tolik dražší řešení?ale jinak vzhledově pěkný digošky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Podle mě je to jenom o výrobní ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snake Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) došli mudmany spoza velkej mláky..skoro som spadol na riť...tak malé hodinky...myslel som že su podtstatne vačšie ..no ale dá sa... solar ,radio za 50? ale celkovo nič moc Upraveno 1. prosince 2011 uživatelem dr.snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snake Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 (upraveno) velkosť gečiek a velkosť red square pre porovnanie Upraveno 2. prosince 2011 uživatelem Gilius Obrovské fotky. Nahraj je, prosím, znovu. Optimální velikost je 800 x 600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Pořídil jsem si ještě jedny s kalkulačkou. Najdi nějaké rozdíly : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 (upraveno) Jedny na příležitostné nošení a jedny si nechám jako úloženky. Já jsem zepředu nic nenašel, proto jsem je kupoval, ale když jsem doma rozbalil balíček tak jsem našel : Všechno stejný, ale jiný číslo modulu ( oboje china ). V katalogu 2011 jsem je nenašel. Upraveno 12. prosince 2011 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 No fejk to neni. Nejen, že to je dokonale Casiácký, navíc návod pro moduly 437, 438 a 3208 je totožný. Asi bude jenom malinko jinak něco uvnitř modulu, když tomu dali jiný číslo. Jak koukam na ty fotky, asi bude jinej materiál tlačítek - kláves. Vlevo plast, vpravo guma. Nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Na žádný odlišný detail jsem zatím nepřišel. Na obou je klávesnice gumová. Ani ve funkcích jsem na žádný rozdíl nepřišel.(zachován i 10ti minutový signál) Možná je to nějaký rozdíl v postupu výroby, nějaká optimalizace. Ale to už jsme u Casia viděli, nedávno jsem to tu někde psal u jiného modelu který se nezměnil, ale dostal nové číslo modulu. Jestli si to dobře pamatuju šlo o AL 180. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dervy Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Tak, já se chlubím těmito DW-5600MS mám z nich velkou radost, jelikož je to můj první přírůstek ... musím říct, že je forum dost nakažlivé co do kupování hodinek, když si vzpomenu jak jsem před rokem tvrdil, že není nic zbytečnějšího než hodinky .... :-) nu život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 dervy : Jéé, pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 Tak tady to nešlo neukázat při vánočním úklidu jsem našel "nový číslíčkový přírustek" pro dceru na hraní(ráda svítí) , tady ty žihadla mají víc jako 12let a stále šlapou na původní baterku , chápu že to je nějaká B-značka ne li C-é ale váže se na ně mnoho vzpomínek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dervy Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 dervy : Jéé, pěkné hodinky Zdravím pane, díky za pěkné digošky :-) ... musím říct že, mi dělají jen radost. Ostatně až se budeš zase loučit s nějakými 5600 tak bud rád když dáš vědět. Carpe diem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Na žádný odlišný detail jsem zatím nepřišel. Na obou je klávesnice gumová. Ani ve funkcích jsem na žádný rozdíl nepřišel.(zachován i 10ti minutový signál) Možná je to nějaký rozdíl v postupu výroby, nějaká optimalizace. Ale to už jsme u Casia viděli, nedávno jsem to tu někde psal u jiného modelu který se nezměnil, ale dostal nové číslo modulu. Jestli si to dobře pamatuju šlo o AL 180. A tady další takový postup Casia. Ale ze starší doby. Tehdy šlo o "JAPAN" B612W modul 350/695 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Casio GR-8900A-1 (kupované v UK, myslím že k nám se tenhle model nedováží) Líbí se mi tvarem velikostí, připomínají mi staré dobré G-shock časy Foto na ruce cca. 17,5cm http://www.casio-intl.com/wat/watch_detail/?m=GR-8900A-1&n=1407 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Můj nejnovější přírůstek....dostal jsem je od přítelkyně (od Ježíška ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 michael99: Gratulace, co je to za typ? Na Edifice je to až podezřele zkousnutelný design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Díky ...je to model EFR 505...neboli DDD (dost decentní design) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Můj nejnovější přírůstek....dostal jsem je od přítelkyně (od Ježíška ) wow, ty jsou moc pekny... casio je v ruckovych designech vetsinou nepouzitelne ujete, ale tohle se jim fakt povedlo. congrats k darku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Děkuju, hodinky mi udělaly velkou radost....hodinek totiž není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Tak a hned dvoje, ať mám dvojnásobně dobrý pocit, že jedny nosím a jedny nový jsou pořád ještě v šuplíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se