lub Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 čau kluci, tak mám zase nový digi a zdá se, že jsem konečně kápnul na ty pravé casio SGW-200, specifikace tady, patřící do sympatické skupiny SGW, z nichž každé mají nějakou přidanou funkci oproti obyč digi.dvoustovky jsem pořídil kvůli krokoměru, občas si jdu zaběhat a nakonec je pro mě tahle funkce smysluplnější než třeba kompas nebo tlakoměr (sever poznám podle lišejníku a změnu tlaku podle bolesti hlavy ).samozřejmě uběhnutá vzd. je orientační, podle zadané délky kroku. (v nastavení se zadává hmotnost, věk, pohlaví, délka kroku a požadované jednotky). překvapil mě senzor pohybu, který je velmi citlivý a pracuje i při chůzi, stačí opravdu nepatrný pravidelný pohyb ruky (v návodu upozorňují na menší spolehlivost pouze při chůzi).sám jsem byl zvědavej, jak si senzor ve skutečnosti povede.. zpracování bezchybné, jak je u casia zvykem, nízká hmotnost 46g, WR100, sklíčko plast, řemínek pohodlný. největším překvapením je displej, ten je prakticky dokonalý, na světle úplně září, čitelnost i ve velkém šeru vynikající (viz. srovnání s DW-290).u timeru, budíků a světového času je ve spodním řádku aktuální čas vč. vteřin, při delším podržení tlačítka mode se z jakéhokoli režimu vrátim do modu času. posvětlení negativní jako u SGW100 nebo některých timexů ironmanů. pípání je skutečně hlasité, asi jako u B640WD. funkce dle pořadí:-čas+datum-stopky s mezičasy a krokoměrem-paměť na jednotlivé běhy, celková, měsíční-timer do 100h-5 budíků-world time no a teď k tomu krokoměru:v režimu stopek se po startu zároveň zapíná funkce krokoměru. na displeji se objeví SENSOR a při pohybu tento nápis začne blikat. několik vteřin trvá, než senzor vyhodnotí pravitelnost impulzů- a pak teprve naskočí skutečný počet kroků/impulzů včetně těch úplně od začátku. to samé při běhu - když kouknu na displej (tzn když vynechám pravidelný pohyb ruky tak stále SENSOR bliká a pulzy nenaskakují a když obnovím pohyb tak naskočí, přičemž po chvilce klidu (cca 2 vteřiny) nápis přestane blikat a krokoměr nepracuje. stopky samozřejmě jedou dál.celkově je ta fukce stopek s krokoměrem vychytaná - údaje během měření se zobrazují na hlavním i spodním řádku - údaje se dají přehazovat z hlavního na spodní, přičemž se zobrazuje: lap/split/počet pulzů/vzdálenost v km/kcal/počet pulzů za minutu...vypadá to dost složitě a zatim se s tim sžívám.v paměti lze pak většinu těchto hodnot vyvolat a to jak pro jednotlivá měření včetně jednotlivých kol, tak údaje za měsíc a celkové nakumulované údaje (pouze kilometry a kalorie). zkrátka hodnot habaděj .další šikovnou funkcí je nastavení hodnoty, kterou chci během nebo chůzí dosáhnout (TARGET), tzn nastavení počtu km nebo spálených kalorií nebo času, a tato hodnota v procentech nabíhá v horní grafické části displeje. při dosažení 100% hodinky začnou pípat jakože splněno. tak už jen pár fotek a jdu běhat.. displej se fakt povedl: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Pěkný ať dělaj radost. Jaký je tam světlo? Dioda nebo illuminator? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 podsvětlení jak jsem psal je negativní - illuminator.ještě jedna sympatická věc - všechny číslice jsou stejně široký a ne jak bývá zvykem, že ta první je užší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Pěkný kousek - sám jsem na ně už jednou koukal někde v obchodě. Design je na můj vkus už moc sportovní, i když samozřejmě to jsou sportovní hodinky, ale já mám radši jiný typ digi, tak jsem je nakonec nevzal. Ale jinak funkce samozřejmě super - modul asi jeden z nejvymakanějších u Casia. Ať dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 lub: Gratuluju. Na wus jsem četl, že mají vyjímečně dobrý displej a tady to jde vidět. Invertuje při pohledu jakoby z 6. hodiny? Jsem zvědavý na zkušenosti z praxe s krokoměrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 tak ten displej odspodu.dneska teprv jsem si všiml, že nápisy na tom plechu kolem jsou vyrytý a né jen natištěný.na to, že jde jen o laciný plasťáky, tak jsou fakt povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Tak včera dorazily tyhle ruský digi. Líbí se mi ještě víc než na původním obrázku z aukce. Taky místo DATE ukazují FECHA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 tak ty ovšem jsou! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Móóóc pěkný. Pořád mě překvapuje, v kolika variantách se tenhle typ vyráběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Tak po kratke chvili badani, nerozhodnosti a nervozity, mi prave pan postak dorucil tydle nadhery Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Tak dorazily Certiny z roku 1979. A tady už jsou v dobrý společnosti: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Tak dorazily Certiny z roku 1979. yP9160005.JPGyP9160003.JPGyP9160011.JPGA tady už jsou v dobrý společnosti:yP9160017.JPG No, tak to čumím. Certiny z roku 1979 koupené u nás za 2800. To byl tehdy pěknej ranec. Někdo si asi udělal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Ty Certiny s ještě originál prodejkou jsou fakt bomba...naprosto souhlasím, že v té době to musela být pálka - na takové musel člověk být buď nějaký ten tajemník, a nebo šetřit hodně dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Ty Certiny s ještě originál prodejkou jsou fakt bomba...naprosto souhlasím, že v té době to musela být pálka - na takové musel člověk být buď nějaký ten tajemník, a nebo šetřit hodně dlouho přesně tak, také čumím. Je také nutno vzít v úvahu to, že takové hodinky se vůbec nedostaly do výlohy, ale byly pouze ze známosti pod pultíkem a ještě za spartičky a kousek svíčkové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Já myslel, že takovýhle hodinky se prodávaly tenkrát v túzu. A vono se občas zadařilo. Před časem jsem někde četl, že se chvíli v Kotvě daly sehnat Raybány. Jen krabička mi nedělá radost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 t2 - ty Certiny si vypatral jak? O tech jsem nemel tuseni. Vypadaji moc dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 No ja spis myslel, jestli jsi o nich dele vedel a cekal na ne nebo jestli to byla spis nahoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Jojo věděl jsem o nich a měl jsem na ně připravenej limit a čekal jsem že nebude stačit. Ale nakonec se poštěstilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Ty Certina mají "hranatý" modul, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se