Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no, je to divné, mně to také svítí pouze žlutě mikro-lampičkou a hlavně, nezůstává to svítit i po uvolnění tlačítka. Změna barvy není na mém modelu, vybaveném taktéž modulem 593, možná...

Odesláno

Koukám na to pouzdro jak prasecky jsou provedené dírky pro stěžejky.Já mám teda F 105 ale tam jsou přesně kulaté a bez otřepů.U originálu by taky při svícení nezářily ty šipky vedle nápisu LIGHT a MODE.Neměly by navíc svítit modře jako moje stopětky?A jen při stisku tlačítka?

Fixlovaná géčka ještě pochopím ale tenhle model za pár dolců že jim to stojí za to :eek:.

Odesláno
  V 10. 4. 2014 v 11:44, siwi napsal:

Ale u takových hodinek to snad ani nestojí za to, kazit si tím jakkoli náladu. Navíc - ty světýlka mě baví  :D

Tak hlavne, ze to beres s nadhledem a humorem. Az te prestanou bavit posli je StreetGlidovi na setrnou ekologickou likvidaci :gunsmilie:

Odesláno

Je to fík. Takle prasecky udělané pouzdro originál nemá. Měl jsem F105 a stále mám F28 a tam je vše bez otřepu a precizně udělané.

Arkham : F91 nemá iluminátor, takže nemá svítit po celé ploše, ale z jednoho místa a zeleně.
Odesláno
  V 10. 4. 2014 v 17:28, t2 napsal:

Dík za video. Nedokázal jsem si to představit, už vím jak to funguje.

Ať je to jak chce, každopádně je to hezká hračka  :D

Odesláno

Tak kdyz se muzou fejkovat tuzkove baterky, tak proc ne tyhle Casia, ze...

To pouzdro je fakt daleko horsi, nez original, prikladam par cvaku. Uz neni svetlo, tak za moc nestoji, ale poznat to je.

post-3194-0-04017000-1397153088_thumb.jpg

post-3194-0-08501400-1397153082_thumb.jpg

post-3194-0-46352600-1397153084_thumb.jpg

post-3194-0-55207200-1397153091_thumb.jpg

Mam dat Frostiemu ban za sireni falzifikatu?  :lol2: (vtip)

Odesláno (upraveno)
  V 10. 4. 2014 v 18:15, filo-boxer napsal:

Ale dyt pisu, ze to je vtip. ;)

Já vím, jen to tu už nechci pitvat. Teda pitvat to můžeme, ale nechci do toho Frostieho tahat. 

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

díky náčelníci, že jste se mně zastali. Hodinky jsem na ebayi objednal a paypalem zaplatil, ale mezitím, než přišly z HK, byl jsem odvezen do nemocnice. Hodinky přijala doma má žena, měla příkaz s nimi nic nedělat, ani pořádně nerozbalovat /stejně by asi nedokázala rozlišit nic z toho, co uvádí třeba ggrand/ a neprodleně je poslat Siwimu, což i ochotně udělala. Já jsem je objednal v nejlepší víře na mém odkazu o pár příspěvků výše a neměl jsem ani kapku podezření, že by snad něco mohlo být špatně. Vidím, že jsme se se Siwim stali obětí nějakého fejku. Tolik na vysvětlenou. Na závěr pro porovnání přiložím starší foto mých F91W s diodou, svítící pouze žlutě...

post-15103-0-81489500-1397156448_thumb.jpg

Odesláno

No, tak z těchto obrázků je jasné, že se to od sebe na první pohled rozeznat ani nedá. Zatím jediným rozlišovacím znakem jsou otvory pro stěžejky, které ovšem obchodníci tak detailně nikdy nenafotí.

Odesláno
  V 10. 4. 2014 v 19:29, ggrand napsal:

V tom případě by měl pomoct Paypal/ebay.

můžeme otevřít spor, ale ač anglicky umím, nevím, jak se to přesně dělá, resp. jaká by byla v tomto případě šance na vrácení peněz a zda je to nutno doložit nějakými doklady o podezření na fake. Máte někdo větší zkušenost? Navíc cena zboží byla v době objednávky 9 USD a postman byl zdarma

Odesláno

Stála by taková prkotina vůbec za to? Vždyť cena těch hodinek je mnohem nižší než čas, který by nad tím kdokoli z nás strávil...

Odesláno
  V 10. 4. 2014 v 20:06, vraby napsal:

Myslíš?

ne. Všechny hodinky doma od luckyho z Hongkongu jsou samozřejmě fejky, jen jsem vám to ještě neřekl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...