Frostie Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 V 17. 10. 2014 v 12:39, FranaD napsal: Od dnešního rána nové GW9400....no výborně kolego. Přidám se k Jirkovi se žádostí o recenzi a zhodnocení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) V 17. 10. 2014 v 12:54, ggrand napsal: FranaD: Gratuluju, co na ně říkáš?No, mám je od rána in-natura, ale už tak měsíc čas od času kouknu na videa na youtube, ze kterých jsem nastudoval opravdu dopodrobna návod, protože balení mých hodinek český návod neobsahoval, takže když jsem je vzal do ruky, hned jsem věděl, kde a jak co, nastavení, kalibrace, funkce. A musím říct, že jim nemám co vytknout. Funkce přesně ty co potřebuju, využiju postupem času jistě všechny. Parádní funkce je vyvedení spuštění stopek na pravé dolní tlačítko bez nějakého hledání. Jinak poslední model ABC senzoru je taky dobrý, přesný, rychlý... Jinak o něco větší čísla na klasickém displeji to je super, velký kovový tlačítka, určitě budu ovládat i v rukavicích... LEDka neoslňuje, to že není podsvícení úplně stejnoměrné až tak neřeším, je to jen o chlup a slabě modrý nádech ledky je příjemný. Zpracování hodinek perfektní, ocením dvoutrnovou sponu a kovový proužek držící volný konec řenemu. Hmotnost a pouzdro o něco větší než mé DW290, na ruce sedí ale líp, protože je řemen do pouzdra usazen nafest. Takže celkový dojem : takové spojení výhod ABC hodinek s G-Shock provedením + rádio a solar. Jo a jinak jsem je díky kamarádovi sehnal za o něco málo vyšší než poloviční cenu, za kterou se prodávají v ČR, a to potěší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. října 2014 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Perfektní. Brzdí mě jen cena v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Dneska už jsem nevydržel čekání na má nová Seika a skočil jsem si "aspoň" pro obyčejné otloukánky digitálky Casia. Nejsou to teda hojně opěvované G-Shocky, ale i tak z nich mám celkem radost, jsou lehké, dobře sedí na ruce, funkce základní (což mi bohatě stačí), cena lidová a hlavně solidní vodotěsnost 200m a jako bonus plechový tah, který mám raději než plastové řemeny. Casio Collection AE 2000WD-1A Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Gratuluji. Hezký kousek a zdá se mi, že mají dobře čitelný display s velkými čísly. Ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Displej je pěkně přehledný, koupeno u nás v kamenném obchodě + sleva 10%. Za tuhle cenu by se to asi z ciziny ani nevyplatilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ještě jedno plus: nemají plastové sklíčko, ale minerální (Mineral glassThe tough, scratch-resistant mineral glass protects the watch against unsightly damage. viz http://www.casio-europe.com/euro/watch/collection/ae-2000wd-1avef ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 V 17. 10. 2014 v 15:28, tombas napsal: Dneska už jsem nevydržel čekání na má nová Seika a skočil jsem si "aspoň" pro obyčejné otloukánky digitálky Casia. Nejsou to teda hojně opěvované G-Shocky, ale i tak z nich mám celkem radost, jsou lehké, dobře sedí na ruce, funkce základní (což mi bohatě stačí), cena lidová a hlavně solidní vodotěsnost 200m a jako bonus plechový tah, který mám raději než plastové řemeny.Casio Collection AE 2000WD-1ACasio_01.JPG Vypadají dobře, docela nad nimi i uvažuju...nemohl bys trochu více popsat materiál pouzdra? Ty 4 šroubky seshora opravdu drží ten vrchní (gumový či plastový?) kroužek s nápisy, nebo jsou šroubky jen na ozdobu? A pod tím kroužkem to vypadá jako kov - je to opravdu nějaký kovový plíšek vložený do pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ano, je to přesně tak jak píšeš. Šrouby drží plastový ochranný kroužek a ten kov je nerezový plíšek vsazený do plastového pouzdra, shora broušený, boky leštěné. Je to hlavně dekorace, ochrannou funkci plní plastové výstupky kolem celého pouzdra, takže i při odložení na bok leží hodinky na plastovém výstupku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Za foto,pardon.Mobilovka. Zvažoval jsem nové G-Shock,ale zde nabízené Pro-Trek jsou taky šik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 paráda. Tento typ hodin bych u tebe po Cortebertech asi ani nečekal. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Díky Frostie. Cortéberty miluji,ale v poslední době žeru digi.Mě se ty ručičkové Pro Treky nelíbí.A u těchto hodinek je další výhodou,že na ně vidím bez brýlí+rádio a solár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 však jo, v pohodě. Hlavně, že na ně dobře vidíš a jsi spokojen. O přesnosti vést diskuse u RC hodinek je zbytečné, takže asi spokojenost. A to je hlavní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 V pohodě,prosím tě. Bál jsem se té velikosti,ale jsou krásně lehké.A co se mi na nich moc líbí,že se výborně mění řemeny a náramek.Škoda,že je ten titan tak poškrábaný.Sice to není nic hlubokého,ale............Nevíš tak náhodou,jestli se to dá nějak vyčistit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 V 25. 10. 2014 v 17:25, mlsoun1 napsal: Za foto,pardon.Mobilovka. Zvažoval jsem nové G-Shock,ale zde nabízené Pro-Trek jsou taky šik Jo, tak ProTreky ti taky schvaluju. Pár jsem jich už držel v ruce a přišly mi praktičtější než Géčka. Jistě, nejsou tak odolné, ale jejich ovládání a čitelnost je vynikající. A konec konců - ne každý jezdí na mise do Avganistánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Cortéberty na pohodu a ProTreky do nepohody - podle mě bezva kombo, Mlsoune! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Mé první G-shocky, jsou parádní, jen bych uvítal možnost vypnutí zvuku při stisku tlačítek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 To šlo na všech géčkách, co jsem doposud měl. Jsi si jistý, že to ty Tvoje neumí? Jaký máš v těch hodinkách modul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 V 27. 10. 2014 v 18:06, milan.w napsal: Mé první G-shocky, jsou parádní, jen bych uvítal možnost vypnutí zvuku při stisku tlačítek. Moc pěkné. Tenhle klasický tvar pouzdra mám rád. Kdybych někdy nějaká Géčka kupoval, vypadaly by takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 V 27. 10. 2014 v 18:12, Bushman napsal: To šlo na všech géčkách, co jsem doposud měl. Jsi si jistý, že to ty Tvoje neumí? Jaký máš v těch hodinkách modul?Mám modul 3229, pročetl jsem svůj US manuál a žádnou zmínku o možnosti vypnutí jsem nenašel... taky je docela možné že jsem to přehlédl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se