Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Mé první G-shocky, jsou parádní, jen bych uvítal možnost vypnutí zvuku při stisku tlačítek.

Mé první Gčka jsem volil podobně:-) Prioritou byl reverz. displej černá barva bez tahu a taková velikost. Docela mě překvapily. Modrej zub nepoužívám(to je tak složité udělat podporu celému androidu?:-)) nemám k tomu přístroje bral jsem je kvůli designu a tomu, že zrovna byly v inzerci za slušnou cenu:-) Jedna věc mi vadí... proč dali soudruzi stopky až na třetí pozici v "menu":-/ 

A foto "Když japonské hodinky z ČÍNY, tak jedině s ČÍNSKÝM čajem":-)

post-19063-0-87912700-1416563425_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

Modrej zub nepoužívám(to je tak složité udělat podporu celému androidu?:-)) 

To je svatá pravda - kdyby uměly spolupracovat s Androidem, mám už doma jak hodinky, tak telefon s Androidem, ale takhle nemám ani jedno z toho :-)

Odkaz ke komentáři

Máš to parádní. Líbí se mi jejich tvar. A bez modrýho zubu bych se taky obešel.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Díky za pochvalu tvar výška a barva sou super velikost uplně ideál pro mě.

2ggrand: já se dočetl podpory pouze pro IP a pak Samsung GS 4,5.. Jinak mám Xperiu V android 4.3 aplikaci nainstaluju ale nespárují se mi s telefonem:-( Aspoň nebudu muset pořád měnit baterku:-D 

Ty stopky sou akorát k naštvání:-/  Abych ale jen nenadával super je možnost změnit zvuky budíku za vibrace(ne že bych to používal nějak extra často ale líbí se mi to):-)

Odkaz ke komentáři

Je to velká škoda, že to jde jen u vybraných kusů pokud je to opravdu protěžování určitých modelů tak si myslím, že je Casio samo proti sobě. Co se dá dělat já jsem je s tím i kupoval, že to nebude fungovat, ale až potkám v práci s kolegu co má S4 určitě tuto funkci jen tak ze srandy vyzkoušíme:-)

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem koupil celkem raritní Casio WV-M 400DE :

post-673-0-18239900-1417178411_thumb.jpg

Jsem zatím spokojenej, působí docela luxusním dojmem. Jsou celoocelové, tah je z plných dílku - žádný skládaný plýšek. Osvětlení opravdový illuminátor. Jsou to moje první inverzní a čitelnost je tím pádem hrozná. S tím jsem počítal. Ale když svítí illuminátor tak svítí segmenty a trochu to připomíná retro ledky. Jedinej problém je s nastavením tahu. Nemám na to potřebný nářadí, tak to budu muset svěřit hodináři.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem koupil celkem raritní Casio WV-M 400DE :

no pěkný člověče.

něco podobného dělá/dělalo casio pod značkou i-range, ne? kdysi jsem se o tom tady někde zmínil - tehdy jsem je sháněl páč se mi moc líběj. takovej vyšší level digi casio. aspoň mi to tak připadá.

pouzdro je skutečně ocel?

jinak v tý výloze - ty géčka za 1100-1200, to je dost slušné. jestli ovšem nebude ten plast za ta léta za výlohou už trochu načatej.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...