t2 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Tak dneska zase jeden novej kousek. Společně se stejnym ale jiným modelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 výborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 DB-55W, modul 675? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Jo, no to nešlo nekoupit. Za 980 kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Je zajímavé, že existovalo několik verzí. Já mám tři kusy a z toho mají dva nápis pod displayem TELEMEMO 50 a jeden WORLD TIME. Ale v prospektu je i černá verze s nápisem WORLD TIME. Prostě jeden model ale víc verzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Mé první G-shocky, jsou parádní, jen bych uvítal možnost vypnutí zvuku při stisku tlačítek. Mé první Gčka jsem volil podobně:-) Prioritou byl reverz. displej černá barva bez tahu a taková velikost. Docela mě překvapily. Modrej zub nepoužívám(to je tak složité udělat podporu celému androidu?:-)) nemám k tomu přístroje bral jsem je kvůli designu a tomu, že zrovna byly v inzerci za slušnou cenu:-) Jedna věc mi vadí... proč dali soudruzi stopky až na třetí pozici v "menu":-/ A foto "Když japonské hodinky z ČÍNY, tak jedině s ČÍNSKÝM čajem":-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Máš to parádní. Líbí se mi jejich tvar. A bez modrýho zubu bych se taky obešel. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Modrej zub nepoužívám(to je tak složité udělat podporu celému androidu?:-)) To je svatá pravda - kdyby uměly spolupracovat s Androidem, mám už doma jak hodinky, tak telefon s Androidem, ale takhle nemám ani jedno z toho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Něco mi ušlo? Dyť tyhle minimálně pokud je to ten novější model by Android 4 podporovat měly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Jedna věc mi vadí... proč dali soudruzi stopky až na třetí pozici v "menu":-/ To u starších géček dávalo casio stopky až na poslední pozici v menu. Taky jsem nechápal proč nejsou na první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Jsem se musel pochlubit i tady...GW-9430 limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Máš to parádní. Líbí se mi jejich tvar. A bez modrýho zubu bych se taky obešel. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí TapatalkDíky za pochvalu tvar výška a barva sou super velikost uplně ideál pro mě. 2ggrand: já se dočetl podpory pouze pro IP a pak Samsung GS 4,5.. Jinak mám Xperiu V android 4.3 aplikaci nainstaluju ale nespárují se mi s telefonem:-( Aspoň nebudu muset pořád měnit baterku:-D Ty stopky sou akorát k naštvání:-/ Abych ale jen nenadával super je možnost změnit zvuky budíku za vibrace(ne že bych to používal nějak extra často ale líbí se mi to):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Tak to je zajímavá informace. Myslel jsem, že když má telefon bluetooth 4 a androida 4, tak to musí fungovat. Podle mě žádný reálný předpoklad proti není až na protěžování určitého telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Je to velká škoda, že to jde jen u vybraných kusů pokud je to opravdu protěžování určitých modelů tak si myslím, že je Casio samo proti sobě. Co se dá dělat já jsem je s tím i kupoval, že to nebude fungovat, ale až potkám v práci s kolegu co má S4 určitě tuto funkci jen tak ze srandy vyzkoušíme:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Dneska jsem koupil celkem raritní Casio WV-M 400DE :Jsem zatím spokojenej, působí docela luxusním dojmem. Jsou celoocelové, tah je z plných dílku - žádný skládaný plýšek. Osvětlení opravdový illuminátor. Jsou to moje první inverzní a čitelnost je tím pádem hrozná. S tím jsem počítal. Ale když svítí illuminátor tak svítí segmenty a trochu to připomíná retro ledky. Jedinej problém je s nastavením tahu. Nemám na to potřebný nářadí, tak to budu muset svěřit hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Gratulace..kde jsi je vzal? Po těch už koukám delší dobu a pořád ne a ne sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 viz vlákno: co je kde ke koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 A kolik stály? Jako na potvoru to tam neni vidět. :-) Jestli to teda neni tajemství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Dneska jsem koupil celkem raritní Casio WV-M 400DE :no pěkný člověče.něco podobného dělá/dělalo casio pod značkou i-range, ne? kdysi jsem se o tom tady někde zmínil - tehdy jsem je sháněl páč se mi moc líběj. takovej vyšší level digi casio. aspoň mi to tak připadá.pouzdro je skutečně ocel? jinak v tý výloze - ty géčka za 1100-1200, to je dost slušné. jestli ovšem nebude ten plast za ta léta za výlohou už trochu načatej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 A kolik stály? Jako na potvoru to tam neni vidět. :-) Jestli to teda neni tajemství.Polovic původní doporučené ceny. Koukal jsem do archivu a tehdá v roce 2007 byla stejná tedy 6490 kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se