atyesz Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Nazdar Panove tieto Casia som nasiel v supliku ,maju este daaku cenu nakolko mne su uz len navise.Dakujem za odpoved. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Tak zde dávám taky svůj příspěvek, kde mám staré Casia a jsou plně funkčí a v dobrém stavu.Pokd by je snad někdo chtěl ..... tak se můžeme dohodnout. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Dohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aeros Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) Casio A 168 Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem Aeros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 CASIO W-700: kontrola času před odletem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Pěkné vintage digitálky, ať tě provází síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Krása Přesně tohle je moje gusto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Pěkné vintage digitálky, ať tě provází síla. Krása Přesně tohle je moje gusto. To jsem ani nečekal, že někomu udělají radost.Vůbec je nenosím, maximálně když si jdu zaběhat a vzpomenu si na ně.Ale když jsem měl na střední škole digitálkové období, tak jsem je několik let nosil dennodenně a nechápal jsem, jak někdo může nosit něco tak obstarožního, jako jsou hodinky s ručkama. Kdyby mi toto přesvědčení vydrželo dodnes, měl bych klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 tak jsem po letech, kdy vlastním jenom analog. hodinky zatoužil zkusit digi., tak značka byla jasná Casio. Chtěl jsem něco levnýho na ven na zničení, tak jsem koupil AE1000W-1B. Jsem nadšenej, líbí se mi WR100m, takže je furt někam potápím, na netu je video, jak přežijou i den v mrazáku :-) takže jsem se rozhodl, že budu sbírat digi casia, určitě pořídím klasiku a pak nějaký géčka, ale o těch si myslím teda svoje, předražený normální digitálky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Pekne jsi zacal, sbirku nebude tezke rozsirit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 tady na fóru to jsou samý géčka nebo protrek, příp. uplně klasika, ale takový ty normální digi jako ty moje se tady neobjevujou, to jsou tak blbý? kontroluju u nich přesnost podle DCF a odchylka je 1s/týden, takže po stránce přesnosti nemůžu nadávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Mám už několikátý géčka a k nim jsem měl obyčejný digitálky za litr. Rozdíl tam jistě je (třeba sklíčko není u géček plastové, aspoň u těch dražších), ale jinak funkce jako stopky, světový časy, budíky... to všechno mají i ty obyčejný digitálky.Géčka za ty prachy prostě nestojí - pokud je ovšem nemáš rád, pak jsi v háji a dáš za plastový digitálky klidně 8 tisíc. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 A zrovna tyhle tvoje se mi líbí, tenhle modul jsem měl v hranatých casiích a pohodička. Z nudy jsem je prodal, ale možná si zase pořídím tyhlety, vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 tady na fóru to jsou samý géčka nebo protrek, příp. uplně klasika, ale takový ty normální digi jako ty moje se tady neobjevujou, to jsou tak blbý? kontroluju u nich přesnost podle DCF a odchylka je 1s/týden, takže po stránce přesnosti nemůžu nadávat. 1 sec/tyden je dost dobra parada a funkcne jim neni co vytknout. A za tech par penez uz vubec ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Tak já se teda taky chlubím Dnes jsem neodolal lákavé slevě tady v Táboře a pořídil si znovu GX-56, tentokrát klasika CZ verzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 No ale to je krásný kousek. Gratuluju. Měl jsem možnost ho chvíli ponosit a musím říct - velice fortelné hodinky, které snad musejí svého majitele přežít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Pokud by došlo k nějaké nehodě, tak člověka přežijí určitě... Už jsem měl asi 3 verze, ale tuhle ještě nikdy...nedávno jsem v šuplíku našel opuštěný návod k jejich modulu, který jsem při prodeji těch předchozích zapomněl někomu přibalit. Zastesklo se mi zase po nich a dneska už jsem jim neodolal Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 tady na fóru to jsou samý géčka nebo protrek, příp. uplně klasika, ale takový ty normální digi jako ty moje se tady neobjevujou, to jsou tak blbý? kontroluju u nich přesnost podle DCF a odchylka je 1s/týden, takže po stránce přesnosti nemůžu nadávat. nejsi sám, kdo má rád obyč digi: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7724-pochlubte-se-svými-novými-číslíčkovými-přírůstky/?p=1172736sem tam nějaké pořídím, je to moje drobná úchylka z dětství .začal jsem tu na géčkách, potom přešel na mechaniku, ale nějaký digi pořád doma mám. snažím se mít takový nezastupitelný kousky, každé mají nějakou malou vychytávku navíc, přitom jsou to hodinky do nebo kolem tisícovky.taky myslím, že životnost obyč digi wr100 je stejná jako u géček, spíš zestárnou morálně, než kdyby odešly samy.teď jsem si dopřál po delší době zase géčka, dík výrazný slevě - jinak bych se na ně vyprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Abych řekl pravdu, většinou mi obyčejný digi přijdou vzhledově daleko povedenější, než géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) Business na "rusky sposob".... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem palmone1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se