Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Moje druhe SHOCKy (DW-5600WC), no nekupte to za ty prachy (20E), prima hodinky na litacku, se psem a tak...

Je to jakasi "2006 FIFA World Cup" = MS ve fotbale v NEMECKU edice, divna mi proto prijde ta triokolora - cerna/zlata/cervena. Nemecko ma totiz "schwarz/rot/gold" = cerna/cervena/zlata. Asi proto byly tak levne?

Ale neresim to, bile hranate G-Shocky se mi libi, takze jsem spokojen :gunsmilie: .

Levne byly proto, ze zhruba pred rokem se jich z nicehonic objevilo obrovske mnozstvi a prodejce je prodaval po 20 a 60 ti kusech. Tak jsme se na WUS slozili a "par" jich koupili. Jeste k nim byly

DSC01183.jpg

Foto neni moje, nechce se mi ted fotit, vlastnim 2 kousky.

Nestačím se divit tomu jak jsem ze začátku (objevení tohoto fóra někdy roku 2005) začal opovrhovat vším co bylo quartz nebo digi, pak postupem času a rozšířením obzorů zabrousil na WUS do sekce G-Shock, kde jsem dlouho dobu pročítal a získával informace a byl čím dál tím více unešenej a nadšenej, hlavně zmatený, cože jsem si to dřív o digi myslel :sad01_anim:

Prostě jsem si časem musel nafackovat a pak jsem hlavně neodolal.

Jelikož vím jak máte rádi rozbalovací obrázky, tak zde je moje první digi akvizice: :speak_cool: DW6900-1V klasika

Gratuluji, mam je ve zlute, viz obrazek vyse a jeste jednu limitku z japonkse basketbalove ligy, jsou to supr hodinky.

Jake mas vyhlednute?

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Gratuluji, mam je ve zlute, viz obrazek vyse a jeste jednu limitku z japonkse basketbalove ligy, jsou to supr hodinky.

Jake mas vyhlednute?

Ahoj, chtěl bych jim koupit ještě bílého bratříčka DW6900R-7 - případně něco ze série Crazy Colors - Ta tvoje limitka je velice povedená, máš k tomu žluté tenisky? :guitar:

Casio_DW6900R-7A.jpg

a taky hranatou klasiku DW5600 - ta se mi líbila už dřív ale včera jsem viděl film Marley and Me a tam je nosil Owen Wilson skoro celej film takze pro me jasna koupě :crying_anim02:

e9e3_1.JPG

Doufám že nedopadnu jako Sjors z WUS :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Skydiver
Odkaz ke komentáři

Tak mám tu další rozšíření sbírky. Casio A 656 module no.160 . Jsou viditelně nošené, což jim dává jistou patinu která není na škodu. Mají obvyklé funkce jako světlo,datum,stopky,alarm a hodinový signál. Když jsem je rozbalil tak byl na dysplay rozsypaný čaj ( náhoné segmenty). Už jsem měl strach že je po nich, ale naštěstí po chvíli hraní s tlačítky se vše dalo do pořádku a od té doby vše jede. Jedna zajímavost: na jiných casiích to nemám, ale tady je tlačítko mode zapuštěno tak jako je na většíně casií adjust.

post-673-1238948925.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...