nAscA Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 (upraveno) Moje druhe SHOCKy (DW-5600WC), no nekupte to za ty prachy (20E), prima hodinky na litacku, se psem a tak... Je to jakasi "2006 FIFA World Cup" = MS ve fotbale v NEMECKU edice, divna mi proto prijde ta triokolora - cerna/zlata/cervena. Nemecko ma totiz "schwarz/rot/gold" = cerna/cervena/zlata. Asi proto byly tak levne? Ale neresim to, bile hranate G-Shocky se mi libi, takze jsem spokojen . Levne byly proto, ze zhruba pred rokem se jich z nicehonic objevilo obrovske mnozstvi a prodejce je prodaval po 20 a 60 ti kusech. Tak jsme se na WUS slozili a "par" jich koupili. Jeste k nim byly Foto neni moje, nechce se mi ted fotit, vlastnim 2 kousky. Nestačím se divit tomu jak jsem ze začátku (objevení tohoto fóra někdy roku 2005) začal opovrhovat vším co bylo quartz nebo digi, pak postupem času a rozšířením obzorů zabrousil na WUS do sekce G-Shock, kde jsem dlouho dobu pročítal a získával informace a byl čím dál tím více unešenej a nadšenej, hlavně zmatený, cože jsem si to dřív o digi myslel Prostě jsem si časem musel nafackovat a pak jsem hlavně neodolal. Jelikož vím jak máte rádi rozbalovací obrázky, tak zde je moje první digi akvizice: DW6900-1V klasika Gratuluji, mam je ve zlute, viz obrazek vyse a jeste jednu limitku z japonkse basketbalove ligy, jsou to supr hodinky. Jake mas vyhlednute? Upraveno 24. března 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 (upraveno) Gratuluji, mam je ve zlute, viz obrazek vyse a jeste jednu limitku z japonkse basketbalove ligy, jsou to supr hodinky. Jake mas vyhlednute? Ahoj, chtěl bych jim koupit ještě bílého bratříčka DW6900R-7 - případně něco ze série Crazy Colors - Ta tvoje limitka je velice povedená, máš k tomu žluté tenisky? a taky hranatou klasiku DW5600 - ta se mi líbila už dřív ale včera jsem viděl film Marley and Me a tam je nosil Owen Wilson skoro celej film takze pro me jasna koupě Doufám že nedopadnu jako Sjors z WUS Upraveno 24. března 2009 uživatelem Skydiver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 jako Sjors?? Toho se neboj.......to je šílenec...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 jako Sjors?? Toho se neboj.......to je šílenec...... Ano, v pravém slova smyslu, jeho manželka musí být velmi, ale velmi tolerantní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 To je hukot ta červená. Ale mě se to fakt líbí! Jen mám dojem, že ty hodinky naživo jsou malé. Kolega má ve stejném pouzdře chronografy a připadá mi to jako Kindersize :/ Tak nevím, co ty na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 cha, papírově je velké cokoliv, třeba výplata, v reálu to pak vypadá jinak jsem opravdu zvědavý na tvůj subjektivní dojem. Hodně dělá napojení řemínku, které dle mě zmenšuje pouzdro. Ale nedej na mě, pro mě je spodní hranice Arcadia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Já nevím proč ale mně se kombinace ručiček a digi vůbec nelíbí . asi tím, že mi to přijde strašně nepřehledné...jinak gratuluju k akvizici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 kibi: ber to tak, že když ti budou zabaveny, tak ti na oplátku připlují béwécéčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Ana/digi kombinace hodinek je IMHO to nej........k dokonalosti to dovedlo SEiko(jejich model ARNOLD(nejen) je ).....u G-shocků se mi,pravda,ana/digi tolik nelíbí(mno...možná první MUDMAN....a Gaussman)......každopádně Kibimu je přeju a gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Neříkám, že se to nemůže někomu líbit. Mně tyto modely připomínají tržnicovou produkci příjdou mi nepřehledné a přeplácané, doufám, že jsem Kibimu nezkazil večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Když mě tam ten analog taky nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Tak mám tu další rozšíření sbírky. Casio A 656 module no.160 . Jsou viditelně nošené, což jim dává jistou patinu která není na škodu. Mají obvyklé funkce jako světlo,datum,stopky,alarm a hodinový signál. Když jsem je rozbalil tak byl na dysplay rozsypaný čaj ( náhoné segmenty). Už jsem měl strach že je po nich, ale naštěstí po chvíli hraní s tlačítky se vše dalo do pořádku a od té doby vše jede. Jedna zajímavost: na jiných casiích to nemám, ale tady je tlačítko mode zapuštěno tak jako je na většíně casií adjust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 detail tlačítka mode: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 už jsem to viděl i na jiných....prohrabu se archivem a písnu......jinak gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Dnes mi došly MiniCooper....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 sic jen "imidžovka".....ale jsou super...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 sic jen "imidžovka".....ale jsou super...... Legracni. A jak se z toho odecita cas, kdyz je displej vertikalne? Ma to nejaky smysl (tak jako na jinych starsich digi, kde byl displej na spodnim boku aby se daly dobre odecitat pri drzeni volantu), nebo je to "jen tak"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 nemám problém s odečítáním času.....myslím,že je to variace právě na "drivers digi".......je to imidžovka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Tak na ceste nove Frogmany a to rovnou jedny z nej.... (fotky, az je budu mit v ruce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Tak na ceste nove Frogmany a to rovnou jedny z nej.... (fotky, az je budu mit v ruce) jo??? tož to gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se