Liqid Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Dnes jsem po projetí digi sekce pořídil 159W. Si zas připadám jak na základce Zajímavostí tohoto modelu je fakt, že si uživatel může vybrat barvu osvětlení (zelená, červená, modrá, oranžovo-zelená, nebo mohou všechny barvy blikat dohromady) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 V 29. 5. 2015 v 9:31, Liqid napsal: Dnes jsem po projetí digi sekce pořídil 159W. Si zas připadám jak na základce Zajímavostí tohoto modelu je fakt, že si uživatel může vybrat barvu osvětlení (zelená, červená, modrá, oranžovo-zelená, nebo mohou všechny barvy blikat dohromady)Tak to máš asi fejky. Mrkni sem:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7724-pochlubte-se-svými-novými-číslíčkovými-přírůstky/?p=1140013 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Ne asi ale určitě.Kdepak jsi objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 To jste mě teda nepotěšili, ale díky za info. Byly za pár korun v rámci konvultu na Aukru, co teď s nimi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 ajaj, Aukro, tam je treba si davat setsakra pozor... no nic, hod je na aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Mistnimu fejkobijci na testovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 V 29. 5. 2015 v 19:52, Liqid napsal: To jste mě teda nepotěšili, ale díky za info. Byly za pár korun v rámci konvultu na Aukru, co teď s nimi? Tak blikajících diodek se ti zachtělo Já ty hodinky pořád mám a občas si s nima jen tak posvítím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 (upraveno) Já si nemůžu pomoct - stydím se za to, že tady v republice je např. na Aukru a Bazoši atd. tolik vychcánků, co nabízejí fejky. Upraveno 29. května 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Mraky toho je i na ebay, já bych se z toho nehroutil. U nás to procentuelně rozhodně horší neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 drobné radosti všedního života... W-800Hmalé, ani nejsou na ruce cítit, přesto wr100. při stopkách je vidět čas - super. nemají timer. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. čtyři casio kousky - a z digi už mi nic nechybí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 V 30. 5. 2015 v 6:18, casiotron napsal: Mraky toho je i na ebay, já bych se z toho nehroutil. U nás to procentuelně rozhodně horší neni. Souhlasím. Ty moje blikátka jsou taky z eBaye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Nádherný a spolehlivý kousek. Když jsem je nosil, dělaly mi +4 sec/měsíc. A fascinuje mne velikost fontu a to, že při změně režimů je vždy viditelný aktuální čas. Tak ať ti hezky slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Osmistovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Další "oprášené" z první půlky 80´ let, náhodou z bazaru, prakticky jako nové - snad původnímu majiteli došla originální baterie a už to dál neřešil... Jsem z nich nadšen, protože mně to připomíná mých bezstarostných 15 nebo 16 let. Samozřejmě jsem je pak prodal a chtěl s kalkulačkou.. asi tak... (Jsem hroznej lempl na fotrografování nejde mně to a nejde!) Přeji hezký den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Teď je na Aukru, ale i jinde plno kopií Casio z přelomu 70-80. let. Cena 159,- Kč za plastové pochromované s ocelovým nerez tahem + poštovné (lze i za míň). Tah jsem musel vyměnit za delší, přeci již jen nejsem nejmladší a zápěstí jaksi větší. Hned jsem je rozdělal a překvapením byl celkem kvalitně zpracovaný strojek s velikostně mega lithiovou baterií velikostí 1 Kč - takže snad velká výdrž. Budík velmi hlasitý - jen pípání.Trochu mně zklamala přesnost - předchází se cca o 5 s. za den, no za 159,- Kč se to dá přežít, ale většinou to bývá kus od kusu. Myslím si že jsou úplně stejné jako v současnosti prodávané retro Casia (nevím číslo Casií musel bych se podívat, však víte jaké myslím) jen tomu chybí na skíčku nápis. Jo ještě - přisly v luxusním balení.... Bublina na sklíčku je odlepená ochranná fólie - něco jako na mobilu - drží podstatně lépe něž v 80´letech.Přeji pěkný den a slunce v duši... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. června 2015 uživatelem george69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Bohužel jsi naletel, jedná se o fejk, na ebay za pade i s poštou. Nejlevnější origo stojí cca 450,- Kč z Hongkongu... Moje s modulem 593 chodí cca 4 sec/měsíc... Ale sloužit ti budou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořivoj Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 jako že padělek padělku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Ne. Jakoze padelek Casio A158W, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořivoj Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Vždyť píše že jde o kopii. To by musel být dobře retardovanej, aby to nepoznal, když na nich neni ani nápis Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Máš pravdu, přehlédl jsem. Už jsem viděl i fejky, kde Casio natisteno bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se