Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatím se jinak nevyjádřil. S cenou počítá 425-450 Euro včetně krabice atd. Na upřesnění si budeme muset počkat do zahájení prodeje. Myslím, že 20 Euro už není rozhodující rozdíl pokud jde o hodinky. Snažil jsem se ho trochu zvyklat, ale víc to byla sportovní snaha a obchodní duch, než že by mě na tom záleželo. Ono také l.e. dostat v igeliťáku a ne v pěkné krabičce není moc dobrá vizitka, divil bych se kdyby na to přistoupil, asi by něco nebylo v pořádku. :cigar:

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Dali napsal:
Zatím se jinak nevyjádřil. S cenou počítá 425-450 Euro včetně krabice atd. Na upřesnění si budeme muset počkat do zahájení prodeje. Myslím, že 20 Euro už není rozhodující rozdíl pokud jde o hodinky. Snažil jsem se ho trochu zvyklat, ale víc to byla sportovní snaha a obchodní duch, než že by mě na tom záleželo. Ono také l.e. dostat v igeliťáku a ne v pěkné krabičce není moc dobrá vizitka, divil bych se kdyby na to přistoupil, asi by něco nebylo v pořádku. :cigar:

Přesně tak. Limitka by měla mít fazonu. Krabice a druhý řemen bude gut. Nehledě na to, když někoho omrzí, tak se budou lépe prodávat.

Odesláno
  Dali napsal:

Nemyslel jsem to zle, byl to jen dotaz

Odesláno
  Dali napsal:
:cheers: Ok, také jsem nechtěl, aby to vyznělo nějak arogantně. Sorry. :drunk:

Tak tohle s Tebou moc rád absolvuji

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pěkný, už jsem mu dlouho nepsal a koukám, že už nějaké na zkoušku vyrobil číslo 000/333. Neptal ses jak je to s termínem? Teď jsem se všimnul, že mají centrální vteřinovku, tam není Unitas? Když se podíváš na první stránku, najdeš tam fotky těch, které slíbil na září.

Aha to vypadá, že je to stávající l.E. s Etou.

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno (upraveno)

Při normálním (slušňáckém) seřizování času se nezastaví.

Ale když opatrně posunuju minutovou malinko zpět, tak se vteřinová přidrží - je to asi prasárna, zkoušel jsem to jen 2x (podruhé zrovna před minutou)

Upraveno uživatelem Duke650
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...