Dali Odesláno 2. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Zatím se jinak nevyjádřil. S cenou počítá 425-450 Euro včetně krabice atd. Na upřesnění si budeme muset počkat do zahájení prodeje. Myslím, že 20 Euro už není rozhodující rozdíl pokud jde o hodinky. Snažil jsem se ho trochu zvyklat, ale víc to byla sportovní snaha a obchodní duch, než že by mě na tom záleželo. Ono také l.e. dostat v igeliťáku a ne v pěkné krabičce není moc dobrá vizitka, divil bych se kdyby na to přistoupil, asi by něco nebylo v pořádku.
damankapsky Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Dali napsal: Zatím se jinak nevyjádřil. S cenou počítá 425-450 Euro včetně krabice atd. Na upřesnění si budeme muset počkat do zahájení prodeje. Myslím, že 20 Euro už není rozhodující rozdíl pokud jde o hodinky. Snažil jsem se ho trochu zvyklat, ale víc to byla sportovní snaha a obchodní duch, než že by mě na tom záleželo. Ono také l.e. dostat v igeliťáku a ne v pěkné krabičce není moc dobrá vizitka, divil bych se kdyby na to přistoupil, asi by něco nebylo v pořádku. Přesně tak. Limitka by měla mít fazonu. Krabice a druhý řemen bude gut. Nehledě na to, když někoho omrzí, tak se budou lépe prodávat.
Conrad Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Dali napsal: Zatím se jinak nevyjádřil. S cenou počítá 425-450 Euro včetně krabice atd. Na upřesnění si budeme muset počkat do zahájení prodeje. Myslím, že 20 Euro už není rozhodující rozdíl pokud jde o hodinky. Snažil jsem se ho trochu zvyklat, ale víc to byla sportovní snaha a obchodní duch, než že by mě na tom záleželo. Ono také l.e. dostat v igeliťáku a ne v pěkné krabičce není moc dobrá vizitka, divil bych se kdyby na to přistoupil, asi by něco nebylo v pořádku. Nemyslel jsem to zle, byl to jen dotaz
Dali Odesláno 3. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Ok, také jsem nechtěl, aby to vyznělo nějak arogantně. Sorry.
Conrad Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 Dali napsal: Ok, také jsem nechtěl, aby to vyznělo nějak arogantně. Sorry. Tak tohle s Tebou moc rád absolvuji
Duke650 Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Pár fotek nového modelu, co poslal mailem Herr Steinhart předevčírem (pokud už tady někde jsou, sorry ...)
Dali Odesláno 26. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2007 (upraveno) Pěkný, už jsem mu dlouho nepsal a koukám, že už nějaké na zkoušku vyrobil číslo 000/333. Neptal ses jak je to s termínem? Teď jsem se všimnul, že mají centrální vteřinovku, tam není Unitas? Když se podíváš na první stránku, najdeš tam fotky těch, které slíbil na září. Aha to vypadá, že je to stávající l.E. s Etou. Upraveno 26. července 2007 uživatelem Dali
Martin B. Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 Tak tak, to bude ona. Už se těším na Unitas.
ottto Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Panove mam dotaz: zastavi se pri serizovani casu u Unitas 6497 vterinovka? Diky za odpoved.
New Milis Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 ottto napsal: Panove mam dotaz: zastavi se pri serizovani casu u Unitas 6497 vterinovka? Diky za odpoved. Ne.
grga_pitic Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Tak to vypada, ze budu mit dalsi letecke hodinky
Duke650 Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 (upraveno) Při normálním (slušňáckém) seřizování času se nezastaví. Ale když opatrně posunuju minutovou malinko zpět, tak se vteřinová přidrží - je to asi prasárna, zkoušel jsem to jen 2x (podruhé zrovna před minutou) Upraveno 31. července 2007 uživatelem Duke650
damankapsky Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Nevíte někdo, jak to vypadá s tou novou l.e.? Měla být v září k prodeji...
kubson Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 damankapsky napsal: Nevíte někdo, jak to vypadá s tou novou l.e.? Měla být v září k prodeji... příští týden jsou skladem
damankapsky Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 kubson napsal: příští týden jsou skladem Kubsone, já myslel ty s mimostředkou na 9 a průhledem na Unitas.
kubson Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 damankapsky napsal: Kubsone, já myslel ty s mimostředkou na 9 a průhledem na Unitas. toš o takové limitce nevím
damankapsky Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 kubson napsal: toš o takové limitce nevím Větší část vlákna byla o mnou zmíněné limitce, tak věřím, že bude
N4M Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Krucinál, proč musím mít tak malé zápěstí? Takový krásný hodinky a já bych si je mohl pověsit tak leda na krk
VS Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 N4M napsal: Krucinál, proč musím mít tak malé zápěstí? Takový krásný hodinky a já bych si je mohl pověsit tak leda na krk Taky řešení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se