corwin Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Také jsem fakturu dostal, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 mario, faktura stale nikde ... Všetky boli poslané doporučene. Skús prosím pozrieť, či máš lístok od poštárky.Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 v schranke stale nic, postarka zatial spolahliva ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 U mě zatím též nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Mně už faktura taky dorazila ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 tak uz je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Ahojte, podarilo sa mi získať ešte zvyšok ručičiek (hodinová a minútová).V rámci Prahy a Brna ich viem doručiť osobne, ostatné pošta. Pokiaľ máte záujem - poprosím o správu. Prajem pekné sviatky.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Vzhľadom na otázky v správach doplním: -ide o zvyšok zo 100 ks ručičiek, ktorý sa nevyužil (minimálny počet na výrobu). T.j. tie isté ručičky, ktoré sú v hodinkách.-nie je potrebné nič platiť M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Kuci. A co p. Liskutin?Podnikneme teda neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IHY Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Uz se to zrealizovalo? V prodeji jsem jeden kousek zahledl... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Odpověděl jsi si sám, realizace už proběhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Nejsem tedy ani clenem limitky, ani skupiny, ktera darovala hodinky letci RAF, ale probehlo preci obdarovani generala Bocka, ne plukovnika Liskutina. To se nyni aktualne resi ve Vojenske hodinky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Máte někdo Rafky na nato trikoloře? Jak se blíží jaro, tak mám nutkání vyměnit hnědý zrno za něco hravějšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dostaly se ke mně tyhle úžasné limitky. Jsem z nich naprosto nadšený a byla to láska na první pohled. Chtěl bych poděkovat všem co se zasloužili o to, že vznikly. Skvělá práce, díky! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Jeden skutečný příběh z 310.peruti.https://magazin.aktualne.cz/zeman-odmitl-vyznamenat-letce-raf-josefa-koukala/r~d45be7b8bd6f11e79090002590604f2e/** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Ahoj, jaká je prosím u této limitky lug to lug vzdálenost? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 48 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Eloga, Neskutecnej frajer, ale cloveku je az blivno z toho jak se k nemu stat zachoval / chova.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Ted mi kousek od baraku otevreli muzeum u letiste Biggin hill - tak jsem vzal vyvetrat i RAFky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Btw. Za cenu jetejch moonu se muzete proletet ve spitfiru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se