Freelander Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Co se tyka korunky,za me diamant ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Tak tohle vypadá moc zajímavě, klobouk dolů před financem, že se do toho pustil a vymyslel takovou parádu. Budu sledovat vývoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Motiv pre mna velmi zaujimavy. Ak budu max 42 mm a v navrhovanom cenovom limite, mam zaujem. Logo aj datum moze byt. Korunku ale treba dat inu. Povodna je prilis mohutna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atta Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Velký dík za opětovný restart limitky, snad se to tentokrát povede dotáhnout. Začíná mě opět lákat.Pokud se mohu vyjádřit, datumovku pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Ahoj, v podstatě moji reakci už znáš a stejně tu něco padlo. 42mm zkousnu,datum/bez - je mi jednomodrá - možná, černou matnou s modrým antireflexem bych bral radějičísla tučnější, ale ne tak jako má Davosa, ať vynikne ten křížlumi raději bych chtěl jenom 3,6,9 a ručičky ( ale pořádně), než všechno, ale netrvám na tomurčitě jinou korunkupokud nemusí být nutně nápis a znak Davosa, tak bych ho tam nechtěl. Popřípadě ho dát dolů pod šestku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Se tu vykrystalizovaly 3 základní varianty ciferníku, date, nodate a logo Davosa jinak. Přiznám se, že netradičně umístěný logo mě nebere.Korunku pořeším s grafikem a s Kasperem, stávající mi nevadí. Ručky si představte niklovaný (rhodiovaný, prostě stříbrný) a v nich bílou lumi. Na vizualizaci to nejde moc vidět.Hodinky by měly mít i tradiční označení swiss made, dole kolem indexu na šestce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow177 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Ahoj, jj pilotky by se mi libili, ja jsem pro datum a klidne to vetsi okenko pro datum pred i po - a inverzni tedy podklad datumu v barve cifru a a cisla svetly - ten tvar toho okenka trochu pripomina budiky v letadle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) Opticky je stale nejlepsi ten obrazek cislo jedna... logo peruti mi nahoru nepasuje, spise do dolni casti ciferniku.. je "tezke" patri dolu... kriz Davosy je "lehky" a nahoru pasuje.. Upraveno 21. října 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) ...no pilotky ako take sa mi pacia a aj ja zostavam so zaujmom o kupu - ak plati povodny poradovnik...par pripomienok : - PVD skor nie - zivotnost pri denno-dennom pouzivani nie je bohvieco...- korunka - diamant bud podla mna rezat- datum - tu bude rozpor medzi praxou a dizajnom...kazdy pilot potrebuje od hodiniek vediet zakladne 3 veci - cas/datum/UTC(GMT) cas...kto vravi inak keca...lietam od 15 rokov...- musia byt vyrazne rucicky a hlavne orientacne indexy (12/3/6/9), 12-tka kludne s "obodkovanym" trojuholnikom...alebo cisla cca ako B Colt A74380 = namiesto indexov cisla na 3/6/9 a nodate... ...moj nazor... Upraveno 21. října 2014 uživatelem PaloZV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Chtelo by to jeste nejakej vtipek nebo peknej detail :-) Vrtulka, jiná vterinovka, zamerovac, atd. Neco specialniho. Taky urcite specialni remen, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 B-uhr jako pocta neni dost dobry vtipek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Varianta cifernika c.1 je najvyvazenejsia. Dala by sa urobit vizualizacia s datumom ako navrhol Shadow177 ? A swiss made urcite dole na okraj cifernika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 No uplne ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) Zvládne Davosa plastičtější dýnko? Upraveno 21. října 2014 uživatelem Zdeneli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Jak moc plastický? Rytinu, nebo ražbu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Finac super navrhy, za mě 3. Jinak pokud budou modrý tak by to chtělo modrou lumi. Už teď se hlásím do fronty. Dýnko bude doufám plný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) B-uhr jako pocta neni dost dobry vtipek? Presne tak! Spojeni Luftwaffe (B-uhr) a RAF je uz cerny humor. Chtělo by to se vic drzet historie. Upraveno 21. října 2014 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Co je tam Luftwaffe, ručky? Ty se dávaly na mraky hodinek.Osobně na Markách nevidím nic německýho a asi to neva ani v IWC, když dělají model Spitfire se stejnýma ručkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 asi takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Jo to by bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se