Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

Díky. Koupil jsem je v Koscomu fungl. Vzali mi ty první G-Shocky zpátky, takže na pohodu. Já sem si řekl, že si prostě připlatím, protože se mi něco povedlo, tak jako na památku ;) . Kdyby někdo chtěl návod v češtině, tak taky není problém, sice se z toho skenování vobtáhnu je toho docela dost, ale co bych pro vás neudělal :) .  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem jim tam šel vrátit ty první Géčka na výměnu, tak jsem si pěkně drze (ani jsem se nezačervenal) řekl o slevu a dostal jsem 10%, takovou tu kdo si řekne tak dostane. Dobrý bylo, že mi vzali ty první což jako servis k zákazníkovi je perfektní. Já vím, že z ciziny seš na jiných penězích, ale chtěl jsem i ten českej návod a když si vzali i ty první na výměnu, tak to byla asi nejlepší varianta. Zatím se jeví velice dobře (nechci to zakřiknout), ale vypadá to, že to je ono :) , tady tě hřeje i pocit, že vlastně nejsou lepší digitální Géčka, takže by ses už jako by nikam neposunul. 

Odkaz ke komentáři

No super, takže jsi trefil "dvě mouchy" jednou ranou ... výměna + sleva ...

Jinak cenově ze zahraničí si moc nepomůžeš, je tam rozdíl pár stovek, když připočteš poštu + případné DPH. Ale je to, jak píšeš - není se moc kam posunout naštěstí :D :D :D . Asi bych si výše ještě vybral v ana/digi, ale už nejsem ochoten akceptovat cenu nad 10.000,-Kč za "G" . No tak at slouží a doufám, že v prodeji je neuvidím :D ...

Odkaz ke komentáři

Cena v Česku je fakt ukrutná za plastový digi. Ale mají šmrnc a těžko se jim odolává. Nebýt té koupě tady od Tebe, tak bych se ještě chvilku cukal, ale pak bych tu pálku taky vysolil. 

Zlatý časy před registrací na fóru. To jsem měl jedny hodinky třeba taky osm let. Teď mám za poslední rok osmý hodinky a pořád mám pocit, že nutně potřebuju jiný... Kdybych si dával ty prachy na stranu, tak už mám svoje vysněný bondovky a Walther PPK k tomu...  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Je to jak říkáte, chtěj za to palici, ale zatím se jeví velice dobře. Já nechci na plno napsat, že sou dobrý, abych pak nebyl za blbce kdyby něco   :) . Momentálně nejsou sice skladem, naskladňujou průběžně http://www.mywatcheshub.com/casio-mens-rangeman-triple-sensor-mwh-gw94001d-p-176864/?zenid=9ffb712e3715e52bc6baabde75835a02 a to už je docela rozdíl a když si to spočítáš s DPH tak si stejně o dost níž. Ale tady jsem byl tak trochu donucenej okolnostma, že jsem rád, že to dopadlo ještě takhle  :)  

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat: Našel jsem na černých Rangemanech jeden detail ve kterém se liší. Je to nápis na pásku.

Jednou je tam uvedeno TRIPLE SENSOR a nebo CARBON FIBER (mají lepší pásek). Může mi někdo vysvětlit jestli je to podle

toho pro jaký trh jsou určeny, nebo je pro to jiný důvod?

Upraveno uživatelem t.p
Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat: Našel jsem na černých Rangemanech jeden detail ve kterém se liší. Je to nápis na pásku.

Jednou je tam uvedeno TRIPLE SENSOR a nebo CARBON FIBER (mají lepší pásek). Může mi někdo vysvětlit jestli je to podle

toho pro jaký trh jsou určeny, nebo je pro to jiný důvod?

Vysvětlení máš hned v prvním příspěvku...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78246-casio-g-shock-rangeman-9430-limitka/

Odkaz ke komentáři

Pokud vím, tak ty černé Rangery limitka nejsou a přesto se na nich objevuje nápis CARBON FIBER.

post-22564-0-82852800-1417543337_thumb.jpg

post-22564-0-06819500-1417543353_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak jm jim tam šel vrátit ty první Géčka na výměnu, tak jsem si pěkně drze (ani jsem se nezačervenal) řekl o slevu a dstal jsem 10%, takovou tu kdo si řekne tak dostane. Dobrý bylo, že mi vzali ty první což jako servis k zákazníkovi je perfektní. Já vím, že z ciziny seš na jiných penězích, ale chtěl jsem i ten českej návod a když si vzali i ty první na výměnu, tak to byla asi nejlepší varianta. Zatím se jeví velice dobře (nechci to zakřiknout), ale vypadá to, že to je ono :) , tady tě hřeje i pocit, že vlastně nejsou lepší digitální Géčka, takže by ses už jako by nikam neposunul. 

I pres tve vysvetleni to prilis nechapu, dat za hodinky o ctvrtinu vic. A dost jsi mne pobavil tve touze po ceskem navodu, ktery ma rozsah cca 10% priginalu...

Odkaz ke komentáři

No ono je to složitější a bylo to tak nějak pro ty zasvěcený co vědí jak ten průběh výběru probíhal (nákupem něčeho co ti nesedlo a pak výměna za lepší model) a je to popsáno v jiném vlákně. Originál (návod v angličtině) máš k tomu automaticky a je to knížečka 111 stránek (oboustraných)a list stránky má 10x7cm. Českej návod má 44 stran (oboustraných) na 21x14,5cm. Tak nevím jakejch 10% máš na mysli...

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

No ono je to složitější a bylo to tak nějak pro ty zasvěcený co vědí jak ten průběh výběru probíhal (nákupem něčeho co ti nesedlo a pak výměna za lepší model) a je to popsáno v jiném vlákně. Originál (návod v angličtině) máš k tomu automaticky a je to knížečka 111 stránek (oboustraných)a list stránky má 10x7cm. Českej návod má 44 stran (oboustraných) na 21x14,5cm. Tak nevím jakejch 10% máš na mysli...

Hmm, pekne jsi mi to nandal. Uplne si pripadam, jako kdybych byl na foru prvni den a nic nesledoval...

Odkaz ke komentáři

A to jsem ještě chtěl napsat jestli si na procenta nechyběl ;) . Ale teď vážně :) . Nevím kdo co dostal za návod, ale já jsem dostal kompletní překlad do češtiny. A k tomu výběru jak si psal, že i přes mé vysvětlení to příliš nechápeš. Já sem ti to právě chtěl vysvětlit, ale asi sis to blbě vyložil, nešlo vůbec někomu něco nandat. To složitější bylo myšleno, né že by si to nepochopil, ale popisuji to v jiným vlákně na 3 stránky. Tady jsem jenom Sphinxxovi odpověděl, protože jsme to spolu řešili. Tak jsem ti to zkusil v kostce shrnout a nechtěl jsem to tady dlouze ÓTéčkovat svým výběrem. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...