Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Všem velká gratulace! Už to tu sleduji od založení vlákna a jak je vidět, Rangemany jsou i přes vysokou cenu dost oblíbené i tady na Chronomagu, což se tu o mnoho digoškách říct nedá. Já tedy kdybych do nich šel a peníze tolik neřešil, byla by to na 99 procent tato verze:

post-12565-0-55770000-1416589464_thumb.jpg

Odesláno

Takže pánové, dnes jsem je vyvětral. Jsou super - velké a chytré, ale bojuji s "kalibrací", tak snad se zadaří :D , ale jinak z jich mám festovou radost :)

A jinak mám taky "Triple sensor" a Thailand :) .

Odesláno

Takže pánové, dnes jsem je vyvětral. Jsou super - velké a chytré, ale bojuji s "kalibrací", tak snad se zadaří :D , ale jinak z jich mám festovou radost :)

A jinak mám taky "Triple sensor" a Thailand :) .

Davide, to je přesně to, na co jsem tě upozorňoval. Nechci být kacíř a kazit ti radost, ale časem možná příjdeš na to, že méně je více, viz GX56...

Odesláno

Honzo, v nejhorším skočím do Koscomu, kde si myslím, že mi poraděj, co a jak, takže no stress :) .

to jo, Koscom ok, akorát, že ta kalibrace se musí dělat v pravidelných intervalech naněkolikrát

Odesláno

Všem velká gratulace! Už to tu sleduji od založení vlákna a jak je vidět, Rangemany jsou i přes vysokou cenu dost oblíbené i tady na Chronomagu, což se tu o mnoho digoškách říct nedá. Já tedy kdybych do nich šel a peníze tolik neřešil, byla by to na 99 procent tato verze:

attachicon.gifrangeman.JPG

Jo tak tyhle bych mohl. Zajímavá kombinace, vypadají dobře. Jediný problém těch světlých géček je, že po čase jakoby zajdou - nejsou špinavý, ale špinavě vypadají. Žena s tím bojovala u bílých a nešlo to nijak vyčistit.

Odesláno

to jo, Koscom ok, akorát, že ta kalibrace se musí dělat v pravidelných intervalech naněkolikrát

Nic co by nešlo .... vydržet :D .

Odesláno

No tak hroutit se z toho nebudu viď ? :D Hold trpělivost přináší růže :) .

jj, v klidu a pohodě

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Jo tak tyhle bych mohl. Zajímavá kombinace, vypadají dobře. Jediný problém těch světlých géček je, že po čase jakoby zajdou - nejsou špinavý, ale špinavě vypadají. Žena s tím bojovala u bílých a nešlo to nijak vyčistit.

Jojo, problém s barevnými géčky znám a myslím, že bílá je na to úplně nejhorší, na té šedivé to není tak vidět, ale to z principu nic neřeší - měl jsem G-7800 v podobné šedivé barvě a po cca měsíčním nošení (!!} na ostrých hranách bezelu i pásku začalo být vidět, že barva jde pomalu ale jistě do kopru, ale na druhou stranu se to dalo přežít u hodinek za cca 2000,- Kč, když jsem zavřel obě oči. Kdybych to ale zpozoroval u těchto Rangemanů s cenou cca 6x vyšší, asi bych v afektu musel zabít pár náhodných kolemjdoucích, abych se uklidnil   :2guns:   

Odesláno

Jojo, problém s barevnými géčky znám a myslím, že bílá je na to úplně nejhorší, na té šedivé to není tak vidět, ale to z principu nic neřeší - měl jsem G-7800 v podobné šedivé barvě a po cca měsíčním nošení (!!} na ostrých hranách bezelu i pásku začalo být vidět, že barva jde pomalu ale jistě do kopru, ale na druhou stranu se to dalo přežít u hodinek za cca 2000,- Kč, když jsem zavřel obě oči. Kdybych to ale zpozoroval u těchto Rangemanů s cenou cca 6x vyšší, asi bych v afektu musel zabít pár náhodných kolemjdoucích, abych se uklidnil   :2guns:   

oni stojí jen 3,5x víc, tak by snad ty ztráty nebyly tak velké...

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

oni stojí jen 3,5x víc, tak by snad ty ztráty nebyly tak velké...

Ty šedivé jsou myslím nějaká limitka či Japan verze s cenou okolo 12000,- Kč, ale odborník na ně nejsem, třeba se mýlím.

Edit:

http://global.rakuten.com/en/store/spray/item/10003668/

...a když tě donutí zaplatit výpalné celníkovi, je to tam s přehledem.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odesláno

Konečně se mi podařilo naladit podle signálu :clap: :clap: , kurde taková blbost a tolik radosti :lol2: . Tak a už jsem spokojen, ještě mě zajímá jestli se to chytí na automat v noci :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...