ivan_989 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 A tiez ze ma v p...li strceneho maleho matriotikaAko uz upozornoval Borges, dosledky takychto zdanlivo nahodnych prispevkov byvaju strasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 jen mně ještě chybíVždy připraven! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 A tiez ze ma v p...li strceneho maleho matriotika Ano, ale to nespôsobuje jeho kolísavú chôdzu. Tú má po mame. Ako uz upozornoval Borges, dosledky takychto zdanlivo nahodnych prispevkov byvaju strasne. Pokiaľ je matriotik namazaný olivovým olejom Borges, zmierňuje to dôsledky. jen mně ještě chybí Vždy připraven!Tam hukot zbrojpviek, tu radostné budovanie. Ako sa Majka z Gurunu dostala k mojím hodinkám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 začíná to tu houstnout, jsem zvědav kam to až někteří dotáhnou................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 začíná to tu houstnout, jsem zvědav kam to až někteří dotáhnou................Nikam, nič nehustne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Ako uz upozornoval Borges, dosledky takychto zdanlivo nahodnych prispevkov byvaju strasne.Ok ok, dam si do podpisu "Do not try it at home kids". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Aktuálny zoznam súťažiacich: maxigabrielgProrokWandererivan_989jschmidChobotgougyjankoxxxFrantisekHinstantFrostieeskimakPatrikutrejchRybizrooostaNickolas - tie tri bodky sa mi nepáčiaswanieckAtjofMischaHasičmisoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 FrantisekH nám nějak propadá roštem, uvědom si, prosím, že je na něm ZÁVISLÁ část tohoto fóra a potřebujeme, aby byl spokojený - přeci jenom hospodský je šéf hospody. Navíc je v karanténě a nemá žádné hodinky a cítí se vyléčen a opět by jedny chtěl, ale v duchu rehabilitace si je nesmí koupit, takže je musí dostat. Já bych ten pořadník zvážil a Frantu bych dal na první místo a už bych ho tam nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 FrantisekHmaxigabrielgProrokWandererivan_989jschmidChobotgougyjankoxxxinstantFrostieeskimakPatrikutrejchRybizrooostaNickolas - tie tri bodky sa mi nepáčiaswanieckAtjofMischaHasičmisoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 FrantisekHmaxigabrielgProrokWandererivan_989jschmidChobotgougyjankoxxxinstantFrostieeskimakPatrikutrejchRybizrooostaNickolas - tie tri bodky sa mi nepáčiaswanieckAtjofMischaHasičmisooNo vidíš, že to jde. A nemusel jsem ani vyhrožovat............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 No vidíš, že to jde. A nemusel jsem ani vyhrožovat............. Je to len zoznam, nie poradie, ale tak zas prečo vám neurobiť radosť, že áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 FrantisekHmaxigabrielgProrokWandererivan_989jschmidChobotgougyjankoxxxinstantFrostieeskimakPatrikutrejchRybizrooostaNickolas - tie tri bodky sa mi nepáčiaswanieckAtjofMischaHasičmisoo dvojica Frostie+eskimak ma mrazivy potencial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Je to len zoznam, nie poradie, ale tak zas prečo vám neurobiť radosť, že áno Pokud to je pouze seznam a na poradi nezalezi, tak proc zrovna ja musim byt ctvrtej a ne prvni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 protoze prvni musi bejt dycinky hospodskej pak staroata a nakonec vsichni ostatni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Dôrazne protestujem proti tunajšej hospodskej klike aj s ich protežantom FrantiškomH! Je navidomoči jasné, že najsilnejšie sympatie má biznis plán Instanta! Je to predsa biznis plán s príbehom! A o to v tomto prebore predsa ide... Navyše, jeho plán ma nezanedbateľný množstevný aspekt - v podstate by tie hodinky nafasovali hneď DVAJA členovia fóra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Pomáhat a podporovat bližního svého. Příspěvek č.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Wanderer - silná podpora zbraňových systémov, nemám na výberzhrado - už si tuFrantisekHmaxigabrielgProrokivan_989jschmidChobotgougyjankoxxxFrostieinstant - eskimakPatrikutrejchRybizrooostaswanieckAtjofMischaHasičcooper2005misoo Nickolas - ja? Nespokojný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 stajgre woe podporujes armadu a ty co dezertujou od jedny k druhy strane? prevlikace kabatu tajny agenty a bonzaky jo?ty takovy cestny a slusny clovek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 No to vis ze jo. Furt nake pripominky! Si rikam jestli mi to vubec stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se