kloubik Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Uz parkrat se tu objevila informace o novych NATO od Omegy a dneska jsem narazil na webu Omegy na NATO konfigurator. V konfiguratoru se da vybrat mezi Speedmaster, Seamaster and De Ville a k nim pak vybrat NATO...vsechno se krasne prepina a ukazuje. Ceny jsem nikde nazahlidl, ale tusim jso to palky, kolem 200 dolaru za kus. Ale takove DSoTM na svetle hnedem NATO, to je bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Strapy vypadaj dobře, ale cena okolo 150EUR (to jsem se kdysi dočetl na WUS) je prostě za hadrák moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 konfigurátor bezvadný, za nápis Omega na železu příplatek 100-200% (nebudou to špatné strapy) je doost, ale to nevadí, je fajn vidět hodinky na různých řemenech přímo na webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Mně se taky líbí, asi budu utrácet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) de ville na NATO... neveril bych, ze to bude vypadat tak dobre... predpokladam, ze to nebude standardni kvalita NATO strapu, ocekaval bych kvalitu a la tudor... treba tento nevypada az tak 'obycejne'...http://www.omegawatches.com/accessories/accessories/nato-straps/031ZSZ002063 Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 vypadá to hodně dobře,jestli dobře vidím,tak je to podšitý kožkou,ale furt je to jenom hadrovej strap,pokud má bejt cena 150éček,je to dost mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Nadherne remeny. Tohle ja proste muzu, tohle mam nejradeji, skvele. Nejhezci omegy jsou na te posledni fotce. Co to je za vintage model ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Ten černej je skvělej... hned bych si ho na Moony vzal... kdyby stál aspoň 100e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 de ville na NATO... neveril bych, ze to bude vypadat tak dobre... souhlas, hned me to taky padlo do oka, jak to NATO jde dobre k tem modrym de ville. Nadherne remeny. Tohle ja proste muzu, tohle mam nejradeji, skvele. Nejhezci omegy jsou na te posledni fotce. Co to je za vintage model ? Myslim ze to jsou armadni/pilotni hodinky pro RAF. Vetsina modelu je oznacovana jako Omega RAF 1953, google asi vyhodi pod touhle referenci pripadne vic info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Taky se mi ten černej fakt líbí ale kdyby cena byla tak 2tis....jinak ofiko cenu jsem ještě nikde neviděl, tak se necháme překvapit, ale jelikož např. Hamilton chce za Nato 2200,- tak Omega bude ještě o ten level výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 souhlas, hned me to taky padlo do oka, jak to NATO jde dobre k tem modrym de ville. Myslim ze to jsou armadni/pilotni hodinky pro RAF. Vetsina modelu je oznacovana jako Omega RAF 1953, google asi vyhodi pod touhle referenci pripadne vic info. Diky, uz jsem je nasel. Krasne hodinky. Tohle by mela Omega zopaknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Ty na třetí fotce jsou fantastické. Nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Pekny jsou, coz o to, ale zdaji se mi hodne tlusty. Nechtel bych, aby mi hodinky sedely 0,5cm nad rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Tahle kombinace mi přijde moc dobrá. Asi se budu muset zajít podívat k Dušákovi, jak je to v reálu s cenou a jak vypadají naživo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jsou to jen obrázky. Povedené a krásné kombinace, ale v reálu bych vsadil maximálně na třetinu z nich.Některým prostě nevěřím, že to bude fungovat. Too good to be true. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Tahle kombinace mi přijde moc dobrá. Asi se budu muset zajít podívat k Dušákovi, jak je to v reálu s cenou a jak vypadají naživo .výborné! To v podstatě za toho bůra stojí no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 výborné! To v podstatě za toho bůra stojí no jsi az nechutne prakticky a pragmaticky vzdyt hodinky jsou jen o emocich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 jsi az nechutne prakticky a pragmaticky vzdyt hodinky jsou jen o emocich! To řekni mojí manželce. Dneska jsem ji řekl, že nutně potřebuju další hodinky, že je to o emocích ....a přiletěl mi polštář na hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Fajn. Chybi me vetsi spektrum sirek, 19-22 mm me prijde jako malo, 18-24 by bylo s ohledem na vintage lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 de ville na NATO... neveril bych, ze to bude vypadat tak dobre... predpokladam, ze to nebude standardni kvalita NATO strapu, ocekaval bych kvalitu a la tudor... treba tento nevypada az tak 'obycejne'...http://www.omegawatches.com/accessories/accessories/nato-straps/031ZSZ002063 jo tak tohle a day date, to bych si dal rict.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se