Džanek Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) Přátelé, chci Vás požádat o radu.Blíží se Vánoce, a proto zvažuji nákup Diamantového přívěšku pro manželku - za věrné služby Jde mně o hezký šutr na krku.Mám ji co vracet, protože to byla právě ona, která mě přesvědčila a vlastně i donutila k nákupu Rolex hodinek.Problematika hodinek je mi už za tu dobu, co jsem tady docela jasná, v tomto ovšem nemám ani páru.Počítám s větší investicí, proto bych chtěl radu, co, kde a na co si dát případně pozor. Děkuji za jakékoliv Vaše zkušenosti s nákupem apod. Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem Džanek
ivan_989 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Chod do Alo diamonds a daco vyber. Ano, je to tam drahe ale maju tam fakt pekne sperky. Alebo ti nieco poradi jeden miestny clen, tusim long.
bohus76 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/965-long/
Sphinxx Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) Jj., taky mám za to, že v tomhle Long poradí ... něco tu i prodával . EDIT: Bohuš byl rychlejší . Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem Sphinxx
Jakubisko Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Dle mého selského rozumu nemá cokoliv od zavedených značek smysl považovat za investici. Pokud by to mělo mít reálnou hodnotu blízko té investované, šel bych na to nákupem dobrého solitérního kamenu a jeho zasazení do přívěsku od zručného klenotníka.
Džanek Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Fakt díky za rychlé reakce.O to mně jde, hezký kámen zasadit do přívěšku.
ivan_989 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Dle mého selského rozumu nemá cokoliv od zavedených značek smysl považovat za investici. Pokud by to mělo mít reálnou hodnotu blízko té investované, šel bych na to nákupem dobrého solitérního kamenu a jeho zasazení do přívěsku od zručného klenotníka. To som si vzdy myslel aj ja. Potom mi bolo vysvetlene, ze pekny sperk a dobra diamantova investicia zasadena do privesku alebo prstena su zvycajne uplne rozdielne veci. Jednoducho dizajn a vyroba fakt pekneho sperku je o hodne drahsia ako vsadenie kamena do privesku. Takze som si mohol vybrat ci chcem dobre investovat alebo radsej potesit osobu mojmu srdcu milu
Jakubisko Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Nejspíš jsi neviděl, co dokáže vytvořit zručný šperkař.
Kex Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Taky myslím, že v tomto případě by možná stálo za úvahu něco "nekonfekčního". Na šperky na míru, s příběhem, neobvyklé a přitom super moderní je IMHO jeden z největších borců u nás David Lomos (http://www.daloo.cz).
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Tady bych šel přímo na Staromák do Cartiera. A hned bych, zkouknul i nějaké pěkné Tanky.
SCIFI Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Zajdi do Rolexu a tam najdes krasny Datejusty i s kamenama. Dve mouchy jednou ranou :-)
Džanek Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Zajdi do Rolexu a tam najdes krasny Datejusty i s kamenama. Dve mouchy jednou ranou :-) Tak to mě nenapadlo
Džanek Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Cartier i Alo diamonds mají opravdu krásný výběr - díky za tip! V brzké době se k nim budu muset vydat a současně udělám tradiční obchůzku Bechyně, Dušák apod
Jivl Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Zkus Longa. Mám od něj pro ženu k 50tinám briliantový prsten s 0,5c kámen a spokojenost!
TomCZ Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Taky se přidám s doporučením na longa. Bezvadná domluva a maximální spokojenost !
tano Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Kluci byl by odkaz na Longa, nemohu to najit. Dik.
sect Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Long je nick člena, taky jsem od něho něco bral a spokojenost.
Džanek Odesláno 11. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Už jsem s Longem v kontaktu. Děkuji za doporučení !
Kid_A Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Tady bych šel přímo na Staromák do Cartiera. A hned bych, zkouknul i nějaké pěkné Tanky.+1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se