Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Přátelé, chci Vás požádat o radu.

Blíží se Vánoce, a proto zvažuji nákup Diamantového přívěšku pro manželku - za věrné služby :)

Jde mně o hezký šutr na krku.

Mám ji co vracet, protože to byla právě ona, která mě přesvědčila a vlastně i donutila k nákupu Rolex hodinek.

Problematika hodinek je mi už za tu dobu, co jsem tady docela jasná, v tomto ovšem nemám ani páru.

Počítám s větší investicí, proto bych chtěl radu, co, kde a na co si dát případně pozor.

Děkuji za jakékoliv Vaše zkušenosti s nákupem apod.

Upraveno uživatelem Džanek
Odesláno

Chod do Alo diamonds a daco vyber. Ano, je to tam drahe ale maju tam fakt pekne sperky. Alebo ti nieco poradi jeden miestny clen, tusim long.

Odesláno (upraveno)

Jj., taky mám za to, že v tomhle Long poradí ... něco tu i prodával :) .

EDIT: Bohuš byl rychlejší :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Dle mého selského rozumu nemá cokoliv od zavedených značek smysl považovat za investici. 

Pokud by to mělo mít reálnou hodnotu blízko té investované, šel bych na to nákupem dobrého solitérního kamenu a jeho zasazení do přívěsku od zručného klenotníka. 

Odesláno

Dle mého selského rozumu nemá cokoliv od zavedených značek smysl považovat za investici. 

Pokud by to mělo mít reálnou hodnotu blízko té investované, šel bych na to nákupem dobrého solitérního kamenu a jeho zasazení do přívěsku od zručného klenotníka. 

To som si vzdy myslel aj ja. Potom mi bolo vysvetlene, ze pekny sperk a dobra diamantova investicia zasadena do privesku alebo prstena su zvycajne uplne rozdielne veci. Jednoducho dizajn a vyroba fakt pekneho sperku je o hodne drahsia ako vsadenie kamena do privesku. Takze som si mohol vybrat ci chcem dobre investovat alebo radsej potesit osobu mojmu srdcu milu :)
Odesláno

Taky myslím, že v tomto případě by možná stálo za úvahu něco "nekonfekčního". Na šperky na míru, s příběhem, neobvyklé a přitom super moderní je IMHO jeden z největších borců u nás David Lomos (http://www.daloo.cz).

Odesláno

Cartier i Alo diamonds mají opravdu krásný výběr - díky za tip! V brzké době se k nim budu muset vydat a současně udělám tradiční obchůzku Bechyně, Dušák apod  :)

Odesláno

Taky se přidám s doporučením na longa. Bezvadná domluva a maximální spokojenost !

Odesláno

Kluci byl by odkaz na Longa, nemohu to najit. Dik.

Odesláno

Aha, diky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...