Kid_A Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 Panove, vim, ze to tu asi nebude uplna novinka, ale tohle Panoramadatum me opravdu ucarovalo..... Prumer 41, kalibr U2896 (predpokladam, ze modifikovana Eta). Cena 1.750 EUR (58K v koskomu) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Chorche Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 Tomu říkám přehledné hodinky Pěkné, takové německé...v kladném slova smyslu.
Kid_A Posted November 11, 2014 Author Report Posted November 11, 2014 Tomu říkám přehledné hodinky Pěkné, takové německé...v kladném slova smyslu. +1
parnass Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 gmt verze Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
OndraPod Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Ty big date Panoramadatum jsou hodne povedeny
Daemonultimate Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Kide, velká datumka je něco pro mně. A tyhle jí uměj. Ušlechtilý tvary, krásnej cifr...jó sem s nima
Guest Kamil Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 S šedým číselníkem jsou nejhezčí. Cena v Koscomu je pěkně nastřelená. V německých shopech běžně kolem 1400?.
Radimk Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Mn se teda moc nelíbí. je to taková slátanina. Hnědá kůže, jemné pouzdro, parádní podklad cifru jako na oblekovky.Do toho humpolácké ručičky, velké čísla a korunka, a šrouby na stěžejky jako na tool kousku.Pohled na dno je až tristní..prostě nepěkný.Pejsek a kočička v přímém přenosu, v tomto případě za mně ale ne..
Conrad Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Ten nápis na rotoru je trochu jako na hlavním nádraží.
lib Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Nejsou ty sroubky na stezejky jenon 'jako'? Na mobilu to nevidim dost dobre, ale nezda se mi, ze by to bylo 'skrz'.
Radimk Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Pravdu díš! Zřejmě je jimi přišroubován ten vnější plátek-bočnice pouzdra. Že by výměnný díl při poškození pouzdra??
Guest Zmizík Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 To sou ale pěkný hodinky, úplně mi povylezla Visa.
bandicoot Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 V reálu ty šrouby vypadají skvěle. Nejsou jenom jako, ale drží plátek oceli na boku. Ručky a jejich čitelnost jsou super jakbysmet. Celý ty hodinky mají grády s přesahem oblekovek do univerzálů. V ruce to je skvěle vyvážený (opticky i pocitově) německý stroj.
lib Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Pod tim platkem musi byt za rok nebo dva slusnej humus Ale zbytek dobry!
Guest Alda Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Pod tim platkem musi byt za rok nebo dva slusnej humus Ale zbytek dobry!Dobra uvaha. Predbehl si me.
Guest Zmizík Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Tak dycky se to da prelepit izolepou.
Hasňa Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 (edited) Ty plátky a šrouby se mi tam zdají zbytečné. A zbytečné věci bez funkce jsou zbytečné, až nadbytečné. Hodinky ok, ale bez těch zbytečných věcí by byly lepší. IMHO. Edited November 12, 2014 by Hasňa
lib Posted November 12, 2014 Report Posted November 12, 2014 Tak dycky se to da prelepit izolepou. Nebo sundat a diry zaplacnout zvejkackou Ale cifernik se mi libi moc.
Recommended Posts