Návštěvník Snow Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 SPEAKE-MARIN ? MAGISTER Tourbillon zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/11/speake-marin-magister-tourbillon-red.html
instant Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 počkaj jak ti to cigi zdrbe.. (ale inac su megaparadne)
kleofash Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 je to trošku ukecaný, ne? :-)
Radimk Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Jen dvě věci mi vdí: tvar nožiček- líbily by se mi jemnější. A ručičky mi k sobě moc nejdou.Jinak nádhera nádherná. Ten stroj je mňamka. Pěkně Snížek!
tano Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Za mne je to krasne, naopak se mi ty rucky libi, trochu jako karetni list.
Marcus Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Speake-Marin pravidelně sleduju už delší dobu a vytvořil jsem si k této značce pozitivní vztah. Na fotkách se mi jejich hodinky vždycky moc líbily. Ale minulý víkend na ViennaTime to pro mě bylo docela zklamání. Na živo mě moc neoslovovaly. Jak už tady bylo napsané, ty nožky jsou opravdu dost zvláštní a ty ručky byly na všech modelech prakticky stejné, takže těch listů a vlnek bylo najednou na mě nějak moc.Přesto všechno se mi tady na fotkách model Magister zase moc líbí.
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Ručky dost tahají za oči, korunka a nožky jsou taky na odstřel autora, ale ten zbytek = prostě jedním slovem nádhera!!!! Pod tímhle vjemem jsem ochoten ten zbytek tolerovat.
USER47 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Meh. Tyhle typy pouzder se mi obecně nelíběj a tady je to dovedený do extrému. Technicky to bude asi na výši, ale nelíbí se mi to ani trochu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se