Rudina Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Taky jste přihazovali? Přiznám se, ted neznámý kupec jsem Já. To víte, vánoce se blíží. http://www.novinky.cz/muzi/353222-nejdrazsi-hodinky-sveta-jsou-jeste-drazsi-prodaly-se-za-533-milionu-korun.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Už to tu asi dvakrát bylo, mohl jsi vlákno pojmout opačně, začít hodinkami. Zaslouží si mít v v sekci kapsáčů své místo....Já nepřihazoval, už mám objednaný Chime :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 tak to se omlouvám, špatně jsemhledal, bylo mi divné, že to tu nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Vlákno to snad nemnělo, ale v myšlenkohnutí a td. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Uvažoval jsem o nich, ale ty hodinky nejsou vodotěsné, takže nic pro mě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Proto jsem je taky prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Díky za odkaz, fakt nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) Taky jste přihazovali? Přiznám se, ted neznámý kupec jsem Já. To víte, vánoce se blíží. http://www.novinky.cz/muzi/353222-nejdrazsi-hodinky-sveta-jsou-jeste-drazsi-prodaly-se-za-533-milionu-korun.htmlAž Tě přestanou bavit, dej vědět, vezmu je... Btw: jak dlouho v nich vydrží baterie? Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem Wrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 PP a baterie? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 PP a baterie? :-)...ano, tyto pohánějí, tuším, dvě tužkové... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Nene, 1 plocha tam je ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Možná to tu už někde je, ale je to slušnej masakr....... https://www.youtube.com/watch?v=G3eeHarkOw4#t=25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Možná to tu už někde je, ale je to slušnej masakr....... https://www.youtube.com/watch?v=G3eeHarkOw4#t=25neuveritelne borci!!! Patek je muj sen... jednou prijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 pěkné video, díky. PP je hodně vysoký level. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 (upraveno) Díky za toto nádherné video. Asi na to budu koukat celý večer. Vlastně to splňuje veškeré požadavky, které kladu na dobrý film. Výborná kamera a střih, skvělí účinkující, dech beroucí pointa, dramatičnost a na konec přijde katarze - v mém případě úchvatný pocit z lidské zručnosti.A i to je jeden z důvodů, proč jsem si svět hodinek zamiloval. Je úžasné, jak jsme šikovní - jeden skládá cihlu k cihle a postaví dům, druhý vyrobí a "seskládá" něco tak titěrného, jako je strojek hodinek a na maličké součástky ještě aplikuje rytiny, atd., atd. Každý (asi skoro každý) má na světě své místo, které nenahraditelně vyplňuje. Na druhou stranu o to více mně děsí, že jsme schopni mezi sebou válčit a vše krásné, co jsme dokázali vytvořit, zničit. Ale to už je jiný příběh,který sem nepatří. Nejupřímnější poklona hodinářskému řemeslu! Edit: Omlouvám se za román a lehké filosofování, mám horečky a po celém dnu v posteli jsem se nějak rozepsal Upraveno 17. února 2015 uživatelem Wrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Ďalšie najdrahšie hodinky : http://refresher.sk/29660-Na-aukci-v-Zeneve-se-prodaly-nejdrazsi-hodinky-vsech-dob-Za-vice-nez-65-milionu-eur Na aukci v Ženevě se prodaly nejdražší hodinky všech dob. Za více než 6,5 milionu eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman2277 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Skvělé video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biamonti Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 +1 Fakt boží pokoukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Tak proti tomuhle jsou ty nase chudinky fakt CHUDINKY.. :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Ale tfuj !! Ty špinavý prsty a vokousaný nehty ..... to nééééé to netočili ve švýcarsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se