stankoff Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Ale made-in-czech tam přece nechybí. Je pod datumovkou viz. render na předchozí stránce. Stále tu nakukuji jak mlsný kocour a líbí se mi čím dál tím víc. Akorát bych použil v názvu jen letopočet, nebo místo eng. Liberty, francouzský název nejkrásnějšího (a nejzbytečnějšího) slova svoboda la Liberté...
Bobeš01 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Toto téma jsem objevil spíše náhodou. A musím říci, že to je úžasné počtení i pokoukání . Já se tady zatím spíše pomalu rozhlížím, ale moc Vám všem fandím na úspěšném dotažení do konce. Jsem hodně zvědavý jak to dopadne a tak zatím držím
tommi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Jedním slovem úžasný... držím palce! Nejsou ještě jedny v oceli volné? Kdyby náhodou zbyly finance...
brut12358 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Úžasný počin. Hoši jste šikovní .Taky bych jedny bral.
Sedlin Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2015 pár vzorků struktury číselníku, barvu doladíme zatím jen mobilovka
vrtulka Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 ahoj všem, tak jste mě donutili se registrovat :-) Hodinky vypadají fakt luxusně a měla bych zájem. Kolik jich ještě zbývá? Jsem laik a ženská, tak buďte hodní :-) a mé názory berte s rezervou. :-)Korunka na 4 je výborný nápad, mám ráda, když jsou hodinky něčím "jiné" a mají nápad. Název Liberty 1989 je také OK, jen v té nerez úpravě mi připadají nevýrazné, tudíž bych se přimlouvala za původní barevný návrh.
ondralbc Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 sedline, tak tohle se VÁŽNĚ povedlo!
Kid_A Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 ovsem tady ten hodinkovej "homegrown" jede o106
ponorka9 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Přidávám se k chválícím, jdete sice pomalu, ale správným směrem
Kid_A Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 cifry jak cip. panove z H.Moser se maj jeste co ucit:))
Zlý Jabko Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Já jsem teda zatím hodinkový panic, ale tohle je žůžo...
Zelus Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Panove, klobouk dolu, na zacatku to nevypadalo uplne skvele ale cim vic se dostavate ke konci tak tim vice vypadaji hodinky luxusneji ;-) Drzim palce at se celkove povedou a pujdou vsechny na odbyt a nebal bych se na dynko napsat neco ve stylu Vyrobeno ceskymi lvy ;-)
solidus Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Tohle vlákno jsem ignoroval, protože ...proč by mě to mělo zajímat, že A souhlasím s názor výše, že nejdříve mě to nijak neoslovilo, ale listoval jsem dál, abych zjistil, jak to vypadá. Postupně to začinalo vypadat zajímavě a jak se blížíte ke konci, já bych si je snad koupil Uznale pokyvuji
People Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 seriozne... Ako pokracujete? Ci sa projekt rozpadol?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.