misoo Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Parada, pacient ako ma byt! Len tak dalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Jestli Vás to trochu baví, budu psát svůj další vývoj hňupa .Ano, vidím, že na tom taky můžu být ještě hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Pěkný progress :-) K hodinkám se zatím nikdo moc nevyjádřil, tak já začnu: ten krokouš na Orlíkách v barvě indexů hodinek je zatím nejodvážnější kombo, co jsem u Orlíků viděl, klobouček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Díky, už mi zůstal jenom ten řemen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Tož žluté limitky od pana gé-šoka otestovány, pochváleny (holkám se líbí, manželka říká že jsem magor). Pár fotek jsem hodil zde. Až se s nimi přestanu stydět chodit mezi lidi, tak je zkusím nafotit v plenéru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 (upraveno) ..............Až se s nimi přestanu stydět chodit mezi lidi, tak je zkusím nafotit v plenéru .......Toto poznám. V lete som na oranžové Monstery nahodil oranžový remienok a tiež som chvíľu váhal. Nakoniec som to dal.Ale tá oranžová je oproti tej tvojej žltej len slabý odvar.Mimochodom gratulujem k parádnym hodinkám. Brutálne. Upraveno 23. listopadu 2014 uživatelem bladerunner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Zkusil jsem potápky + kůže a myslím, že to jde (Seiko SBBN017 + Hirsch Liberty zlatohnědá)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Úplně jiné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Hirsh Liberty k nim sedne. I na pilotkách vypadá fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 No, já nevím.. Když už kůži, tak bez prošívání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Dobré to máš! Na to žes mi je chtěl v pátek prodat, se o ně hezký staráš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Kung-fu swapper jak má být. Gratuluji k diagnóze. A nebój, si teprve na začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Já nevím, mi se to bez prošití zdá takové jakési homosexuelní Pravda zkoušel jsem to jenom na koženém NATO od Sophie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Mistek City arrival... To vypadalo jako příchod Velkého Gozera v Ghostbusters... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 příchod Velkého Gozera v Ghostbusters... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Pěkné to je, pěkné... i ten Jubilee je takový zábavný...přidávám i motivační video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Pěkné je to pěkné...ale malé. Kurnik šopa pitomé tři milimetry a jsem spokojený. Pro nás, co si furt něco kompenzujeme je velikost rozhodující. Obzvláště proti tuňákům vypadají pepsiny nějak nedomrle. Dám jim ještě šanci pár dní a pokud se nezačnou lépe chovat (čti pokud si na ně nezvyknu), tak holt budou muset jít do světa. Někdo to tu psal už přede mnou - na vině jsou krátké nožičky (vypadají jako vyžraný jezevčík od bývalé sousedky, který tahal bachor po zemi), trošku mi ten hrnkózní stav připomíná MM300. Jo akorát ten jubilee je legrační, ten mne baví. Jinak za ty prachy - skvělé hodinky, luneta zábavná (dokonce i lícuje), cifr má hezký odstín, lumi na Seiko OK, jinde by to byl těžký nadprůměr. Super hodinky k jeansům (a)nebo na dojebání v hospodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Přiznám se dobrovolně, že ten jubilee tah mě k nim svádí také. Navíc za ty prachy. Tak nějak postupně se mi začínají líbit víc a víc. Tuším, že nebude trvat dlouho a podlehnu též. Pro zajímavost, jaký máš obvod zápěstí, že ti přijdou malé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Zhruba 21 cm, ale nejsem The Rock, spíše panák Michelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Jo, tak to já mám do Bibenda kurevsky daleko. Něco mi navíc říká, že se zápěstím o obvodu cca 18,5 cm mi oproti tobě tyhle hodinky rozhodně nebudou připadat malé... ať už si budu chtít něco kompenzovat či nikoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se