quest987 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Vlákno jsem hledal a nenašel. Obchod proběhl hladce a rychle. Můžu jen doporučit.Takhle kdyby to probíhalo pokaždé bylo by to super. Rychlá komunikace, co bylo domluveno to platilo.Takže palec nahoru.
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Domluva, poslání vše perfekt. Rozhodně Trojana doporučuji.
villain83 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Diky Ondrovi za paradni remeny,mel se mnou trpelivost,kterou jsem si ani nezaslouzil.Neuveritelna rychlost usiti,jeste rychleji odeslano.Kloboucek...
Juraj11 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Další obchod s Ondrou proběhl úspěšně ,naprostá spokojenost
nickolas Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Reakce na inzerat bleskova...skoro jsem ho nestihl dopsat A pak uz to slo raz naraz... Vse bez problemu. Doporucuji.
Prorok Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Super rychlý obchod, skvělá komunikace. Těším se na další obchod.
Koza_c Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
Maxel Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Všechno na pohodu. Počkal na mně, až si najdu čas na setkání a pak už to bylo rychlé. Děkuju za obchod!
Koza_c Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Opet jiz po nekolikate zadavam perfektni hodnoceni (timto pristupem sekce Gentlemani fora).Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
Porsche_911 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Vše super, od komunikace až po realizaci, na úrovni tak jak si představuji. Budu se těšit na další obchody. Ondru jednoznačně doporučuji. Díky.
Radek.VV Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Vše proběhlo naprosto hladce, není co dodat...
JanC Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Vše, jak se na Chronomag sluší a patří. Děkuji moc!
jhonzatko Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 S Ondrou vse bez problemu, rychla a jasna komunikace, ochotny a vstricny pristup. Takove obchodovani je radost!
dan83 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) Vsechno uz je tady napsano, podepisuju v plnem rozsahu Diky za hladky prubeh Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem dan83
beeman Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 A ja podepisuju vsechno to, co uz je predemnou podepsano, diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se