Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potřeboval bych poradit hodinky pro dceru a následně pak pro syna.Jelikož nejraději poslouchají tikot mých miláčků,tak zadání je jasné,musí to být mechaniky,asi automaty /Miyota?/  ,i když se nebráním i natahovačkám.Mladý by s mými hodinkami nejraděj chodil i do vany,takže vodotěsné.Myslím,že u mladého by se to dalo sfouknout Prim sport 2,nejlépe barevnými,ale u dcery jsem v koncích.Asi by mohly být rozumně barevné /ale ne kýčovité/,datum výhodou,lumi by potěšila.Cena do pár tisícovek /ideál 2-3/.

Odesláno (upraveno)

A dámské pětky? Vím pro dítě celkem neveselé a fádní, ale co třeba to řešit nějakým řemínkem k tomu. Sehnat slušný hodinky pro dítě a navíc mechaniku to bude problém. Teď jsem to řešil u prvňáčka a nakonec jsem zkrátil řemínek a udělal dírky u quartz secco, co dostal od babičky k narozkám. Až se na tom naučí pořádně hodiny, koupím něco lepšího, i když zřejmě quartz.

Edit: A kolik dceři je?

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Co třeba SYMH09? Ideální by bylo hodit je na nějaký veselý červený nato, ale tyhle mrňavý hodinky maj dost malou rozteč nožek (v tomhle případě asi 12mm), takže nato strapy v týhle velikosti by se sháněly asi dost blbě (pokud vůbec existujou).

front.jpg

Odesláno

Ono záleží i jak máš staré děti.Synkovi se taky líbí to tikání,tak jsem mu pořídil Sport 2,žluté indexy.No jenže mu je 5 roků a přetáhl je.Nechal jsem je opravit a vysvětlil jsem mu,že je musí natáhnout na 10 otáček(raději je dotáhnu).Ale na Vánoce jsem mu pořídil Casio Baby G.

Dcerce(8 roků) jsem pořídil Swatch mechaniku s koněm na ciferníku.Byly krásné.A že to je děvče,tak se k takovým věcem chovala slušně,tak jsem ji půjčoval zlaté Cortéberty(34mm) a Primky s hvězdičkami na ciferníku.

Odesláno
  V 22. 11. 2014 v 18:02, mlsoun1 napsal:

Ono záleží i jak máš staré děti.Synkovi se taky líbí to tikání,tak jsem mu pořídil Sport 2,žluté indexy.No jenže mu je 5 roků a přetáhl je.Nechal jsem je opravit a vysvětlil jsem mu,že je musí natáhnout na 10 otáček(raději je dotáhnu).Ale na Vánoce jsem mu pořídil Casio Baby G.

Dcerce(8 roků) jsem pořídil Swatch mechaniku s koněm na ciferníku.Byly krásné.A že to je děvče,tak se k takovým věcem chovala slušně,tak jsem ji půjčoval zlaté Cortéberty(34mm) a Primky s hvězdičkami na ciferníku.

Malý má 4 roky a dcera 7,teď v únoru už bude mít osum.

Odesláno

Pro kluka bych ten výběr viděl nějak jak píšeš,polštářky či sporty2 ,případně i ty Seika,ale pro holku je to nějak složitější.Chybí mi tam nějaké barevnější varianty.

Odesláno (upraveno)
  V 22. 11. 2014 v 20:20, mlsoun1 napsal:

Psal jsem pro starší.Tož mechanika jedině Seiko,jak tu postovali kolegové.

A nebo Orient.Už to hledám přes hoďku.Vypadají dobře,cena perfektní a velikost 37mm

http://www.hodinky.cz/orient-fashionable-automatic-cdb01003t.html

Tvůj vkus se mi líbí,vypadají dobře.Možná jen by to chtělo pro dítě ten rozměr okolo 32mm.

Upraveno uživatelem bohus76

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...