Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 30. 1. 2015 v 10:15, mikymik napsal:

Nevysvětlíte mi, prosím, někdo tuhle fotku z Aukra? Jedná se o zapalovač Kablo a asi o jeden z posledních kousků, tedy konec 40. let (?). Nějak nevím, kam patří knot. Že by šel podél pružiny ke kamínku a v zapalovači není vata?

http://aukro.cz/zapalovac-kablo-csr-i5008127995.html

Hergot, to by mne taky zajímalo Bude to něco na stejný způsob jako u mého Paragana, nebo u zapalovačů Merkuria a Bond Bros & co., u gentlemanů Leclerc a Libor2002.... Ale nevím, zkusím se v pátek zeptat.

jinak Vata bude v tom zásobníčku vlevo s tím šroubkem, ten slouží jako *špunt* , ale knot s kamínkem ....... ???

Odesláno
  V 30. 1. 2015 v 10:15, mikymik napsal:

Nevysvětlíte mi, prosím, někdo tuhle fotku z Aukra? Jedná se o zapalovač Kablo a asi o jeden z posledních kousků, tedy konec 40. let (?). Nějak nevím, kam patří knot. Že by šel podél pružiny ke kamínku a v zapalovači není vata?

http://aukro.cz/zapalovac-kablo-csr-i5008127995.html

:eek: To by mne taky zajímalo.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 12. 12. 2014 v 14:01, Americkej napsal:

Tak klasický Austriáky byly dva modely, jeden obdélník, druhej xexagon. Měl jsem jich od obou několikero, kde je jim konec...Zippu se rovnat nemohly.

mal som aj ja zopar.... a mal som aj nejake zapalovace, tvar pistole a tiez Austria

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak tu maličko oživíme staré vlákno ... 

Teď tu tak brouzdám po netu a hledám nějaký hezký kousek do doplnění kompletu do nové etapy ... 
A ejhle  :wub:  na první pohled ... 

ráno pro něj jdu, už aby byl doma  :)

Edit: Benziňák / věčná sirka  / Vyroben ve Francii 1920 ... 

post-35752-0-38452900-1476313737_thumb.png

Upraveno uživatelem Lobber
  • Po roku...
Odesláno

Zdravím,

chtěla jsem se zeptat, mám zapalovač KABLO, potřeboval by menší servis (špatně zapaluje + celkově asi vyčištit) nevíte o někom kdo by to dělal, popř kamenný obchod v Jižních Čechách?

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  V 26. 11. 2017 v 11:58, Zuzana159 napsal:

Zdravím,

chtěla jsem se zeptat, mám zapalovač KABLO, potřeboval by menší servis (špatně zapaluje + celkově asi vyčištit) nevíte o někom kdo by to dělal, popř kamenný obchod v Jižních Čechách?

Ahoj Zuzko SZ .... Nějak mi sem nejde vložit kontakt na *ronovatora* Upraveno uživatelem Lobber
  • po měsících...
  • Po roku...
Odesláno
  V 13. 7. 2020 v 14:13, Martin53 napsal:

Ahojte. Přemýšlím, že bráchovi koupím benzínový zapalovač https://yesmoda.cz/damske-halenky-a-kosile/5311-zippo-benzinovy-zapalovac-high-polish-brass-24002.html. Máte s tímhle zkušenosti?

Rozšířit  

Proc hledas Zippo na takovych odskurnich strankach?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...