Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak s překvapením zjišťuji, že jsem už docela starým členem fóra - člen číslo 33, registován 9. 5. 2005.

Od té doby počet členů tedy pěkně narostl ;)

Odesláno
Ovšem co se týče počtu mých příspěvků, tak na vás pánové nemám ani náhodou ;)

málo se dělíš o zkušenosti a i blbosti co někdy píšem :D

Odesláno

Aby to za chvíli nebylo jako v NSDAP ve třicátých letech, tam se taky všichni trumfovali co nejnižším číslem členského odznaku ;-)

Odesláno
Aby to za chvíli nebylo jako v NSDAP ve třicátých letech, tam se taky všichni trumfovali co nejnižším číslem členského odznaku ;-)

A kdo tehdy vyhral?

Odesláno

Ono s těmi čísly legitimace NSDAP to stejně bude asi tak jako když se ptali Fidelisa Schlee milionáře a kdysi majitele Večerníku Praha / ano to je ten co v Mladé frontě při rozhovoru řekl že má doma zlatý nočník/ jak získal SPZ 7777 a on odpověděl Stál jsem fe frontě na DI a prostě to na mě vyšlo

Odesláno
Ono s těmi čísly legitimace NSDAP to stejně bude asi tak jako když se ptali Fidelisa Schlee milionáře a kdysi majitele Večerníku Praha / ano to je ten co v Mladé frontě při rozhovoru řekl že má doma zlatý nočník/ jak získal SPZ 7777 a on odpověděl Stál jsem fe frontě na DI a prostě to na mě vyšlo

To byla hlína :taz: , přesně si na to pamatuju, ty čísla si vystál na RR.Flying Spur

Odesláno (upraveno)
Tak s překvapením zjišťuji, že jsem už docela starým členem fóra - člen číslo 33, registován 9. 5. 2005.

Od té doby počet členů tedy pěkně narostl ;)

To narostl... já tehdy na chronomag přišel s tím, že hodlám koupit Festiny za 6,000,-

Kdyby mi tehdy někdo řekl, že nebudu mít jen jedny hodinky a kolik že dám za seamastery a až tu budu čučet denně, brečel bych smíchem.

Upraveno uživatelem RomanP
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Název tématu je zavádějící ....... nuže kdo je tu nejstarší a aktivní?;) :)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Dokud jste nezalžili tohle téma tak mě vůbec nenapadlo jak už jsem tady dlouho. Kolik hodin jsem tady strávil radši počítat nebudu, zato už bych měl asi několik IWC. :huh: 64 :blink:

Odesláno
Dokud jste nezalžili tohle téma tak mě vůbec nenapadlo jak už jsem tady dlouho. Kolik hodin jsem tady strávil radši počítat nebudu, zato už bych měl asi několik IWC. :huh: 64 :blink:

No teda 64 bych ti nehádal. :lol:

Odesláno (upraveno)

Co je to aktivní člen? Jsem se svým počtem příspěvků a se svým členským číslem aktivním / zasloužilým / členem? Vím, že počet příspěvků nic moc, nejsem zdaleka takový odborník jako ostatní a proto ke všemu nemůžu psát, ale snažím se. Navíc, chronomag mě baví.

Upraveno uživatelem vito
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...