Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Článek o nových Mestersinger (http://blog.chronoshop.cz/?p=1732) mi vnukl myšlenku se poptat i vás chronomilů, která, že délka rezervy chodu (nátahu) se vám zdá nejpraktičtější, nelogičtější nebo nejsmysluplnější ? V chronoshopu se tudle na toto téma vedla hluboká diskuze u které jsem měl možnost být a vyhrál jsem neb jsem bouchl pěstí do stolu a vyhlásil jako nejrozumnější 8 denní. Všichni víme, že rezervy jsou různé ... od 38h až po řekněme 30 dní. Tak která délka vám dává největší smysl a proč ? To sem zvědavej Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem YPO
Micey Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Momentalne ten osmdesati hodinovej Powermatic od Tissotu, pac je levnej a vydrzi dlouho.
LovecK Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Aspon 3 dny, at to vydrzi pres vikend nekde lezet...
People Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Minule som pocul zenske riesit ze aka dlzka im najviac vyhovuje.
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Momentalne ten osmdesati hodinovej Powermatic od Tissotu, pac je levnej a vydrzi dlouho. Aspon 3 dny, at to vydrzi pres vikend nekde lezet...víkend a cena dává smysl ... ale v běžném týdnu ta rezerva už moc ne Minule som pocul zenske riesit ze aka dlzka im najviac vyhovuje.jestli se u toho chichotaly, tak s tím něco dělej, tak i tak Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem YPO
Micey Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 No a na cem ste se shodli, people?
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Mně se zdá dobrý cokoli nad dvanáct hodin, což je cca aktuální rezerva mejch Ballů. Aby když to stihnu šly eště ráno.
People Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Padli viacere nazory, ale najlepsia bola jedna, co tvrdila, ze preferuje viac mensich kusov podobne to vidim u hodiniek.
bubuking Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 nejlepší je být one-watch-guyem..vše ostatní je kompromis.... ..v rezervě nad tři dny /přes víkend/ nespatřuji význam....
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 nejlepší je být one-watch-guyem.jako bejt vietnamec ?
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Rezerva by měla být adekvátní počtu hodinek, aby vydržely bez winderu.Není tedy nutné mít sedm osmidenních, ale lze točit dvoje normální a osmidenky vytáhnout v neděli.
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Rezerva by měla být adekvátní počtu hodinek, aby vydržely bez winderu.Není tedy nutné mít sedm osmidenních, ale lze točit dvoje normální a osmidenky vytáhnout v neděli.diskuzi která se tradičně vymyká kontrole podle výše IQ přispívajících jsem směřoval k jedněm hodinkám ve vlastnictví každého jednoho soudruha ..... aneb mám jedny hodinky, sem línej a chci je natahovat tak abych si pamatoval kdy je mám natáhnout - třeba - budu (chci) natahovat jenom v pondělí ráno a co si teda mám pořídit .... prostě něco v tomhle duchu je fakt, že to má každej jinak a chce třeba natahovat jenom ve středu lichýho týdne
tano Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Zajimave by bylo, kdyby stacilo ponosit 1 kousek dve hodiny a sly by 2-3 dny. Tot muj ideal.
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Na tohle byl dobrý unitas v Panerai, šel dva dny s rezervou, natahoval se obden a člověk věděl, že za ty dva dny si hrábne na oba póly natažení. A když jsem zapomněl, jestli jsem je natahoval včera nebo předevčírem, tak jsem je pro jistotu natáhl hned.
stosi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Minimálně 50 hodin, těch 80 powermatic je asi ideál. Když za hodinky připlácím, tak rozhodně ne za 7 a vice dní.
relativ Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Moja skúsenosť je nasledovná:1. Najlepšie sú 8 dňové mechaniky - ani netreba vysvetlovať prečo.2. U automatov je to jedno, aj 3-dňové sa mi občas zastavili pri každodennom nosení /asi málo kývam rukou/. Takže som si zvykol ich ráno trochu dotiahnúť. Jedinú výnimku tvorili Rolex, tie to nepotrebovali /hoci nemajú mikrorotor/, iba som ich odkladal cez víkend do windra.
siwi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Abych mohl své pracovní hodinky v pátek odpoledne odložit a vzít je zas v pondělí ráno, potřebovaly by rezervu přes 60 hodin. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Liqid Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Jelikož poslední dobou střídám hodinky po týdnu, tak je mi to jedno. Ale když jsem měl "jenom" dvoje automaty, tak jsem viděl těch 80 jako ideál, prostě když v pátek hodinky odložím a vyměním za víkendovky, tak abych je v pondělí ráno nemusel štelovat. Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem Liqid
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Moja skúsenosť je nasledovná:1. Najlepšie sú 8 dňové mechaniky - ani netreba vysvetlovať prečo.2. U automatov je to jedno, aj 3-dňové sa mi občas zastavili pri každodennom nosení /asi málo kývam rukou/. ámen
Peta-Biker Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Zda se mi to a nebo Te lakaj ty 510/560? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se