Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Three New Casio Oceanus Models To Feature Hybrid Timekeeping System Merging GPS And Radio Signal Syncing

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

zdroj: ablogtowatch.com

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nikdy jsem se o hodinky s gps nezajímal, ale gps tam v daném případě je kvůli příjmu času z hodin družic ne? Tedy když rádio, tak v místě kde není příjem radiového signálu je příjem z družic.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno (upraveno)

Kuva zase 46mm a tenká luneta, to mají japončíci nějakou potřebu si kompenzovat velikost?

Jinak synchro za 7 sekund je pecka, ti, co lítají po baráku a hledají radiový signál pro Gshocky, vědí :D

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

To je za hubicku?:))

Odesláno

1blby na tomto typu hodinek, je jejich zivotnost, ta je cca. 8 let. Samo., ze pak jde udelat nejaky opravarsky repas, ale v podstate uz z dlouhodobeho hlediska je rozhodnuto.

Odesláno

Kuva zase 46mm a tenká luneta, to mají japončíci nějakou potřebu si kompenzovat velikost?

Jinak synchro za 7 sekund je pecka, ti, co lítají po baráku a hledají radiový signál pro Gshocky, vědí :D

Protreky se mi synchronizují ve 3 hodiny v noci a co jsem tak sledoval, tak problém se signálem jsem neměl.

Odesláno

1blby na tomto typu hodinek, je jejich zivotnost, ta je cca. 8 let. Samo., ze pak jde udelat nejaky opravarsky repas, ale v podstate uz z dlouhodobeho hlediska je rozhodnuto.

Prosím o bližší vysvětlení. Jak jsi přišel na tu životnost?

Odesláno

Od kamaradu co maji predchozi podobne modely. Max. 10 let

Odesláno

Jo Wave, to bude malinko problem, ne ze bych nechtel, ale ma je kamarad z roboty. Ted mu po 9 letech-cca, klekly. Na radu si uz koupil automaty ds Certina, prinese mu je jezisek. Zkusim to, jdu mu volat.

Odesláno

Tak ma wave ceptor 2760wva-510e.

Je tam dalsi maly problemek, ten tah. Ma stredovy dilek a zbytek je soucasti pouzdra, prakticky nemozna vymena. Jinak byl velmi spokojeny, staly ho okolo 8000 kc. Dale bude resit vymenu toho dobijeciho clanku, chtel by je dal, jako druhe hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...