Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, tohle né todlecto.... dle toho prvního náhledu jsem doufal v něco ve stylu Tudor Black Bay se zahnutýma nohama, ale tyhle Sinny/Čajny ne e. Ještě chybí open heart anebo skeleton.

Odesláno

V te bile je to lepsi, ale stejne jsem fakt myslel, ze vymyslej neco jinyho.

Moje slova.

Odesláno

Sorry pánové teda, já si teď přesně nevybavim jak vypadá regulátor vod Sinnu, ale co je špatně na klasickým Regulátoru? Mě se všeobecně líbí a na výběr moc není, takže proč ne... A tendle vypadá vcelku hezky. Nevím teda ještě průměr a nějaký jiný údaje.

No a docela mě baví jak ste všichni zklamaný jako kdyby Steinhart vymejšlel každoročně suprtrupr origo hodinky ;-)

Odesláno (upraveno)

Regulátor od Sinn je úplne inde :)

Ukazatel hodín má divné proporcie, chcelo by to diétu.

Upraveno uživatelem McLenin
Odesláno (upraveno)

Když už bych jim něco vyčítal, tak subcifry který zasahujou do minutový stupnice... To je u regulátoru popření sama sebe...

A ta minutovka má bejt zdaleka nejvýraznější a to není... Se Helmut pustil do něčeho čemu nerozumí evidentně... Jo to není jako kopírovat Rolex...

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odesláno

Ja osobne si myslel, ze tam hodi trochu nejake sve invence, svuj napad. Kopirek uz ma dost, ted by mohla prijit na radu nejaka vlastni rada. Proto u mne to zklamani.

Odesláno

Ja osobne si myslel, ze tam hodi trochu nejake sve invence, svuj napad. Kopirek uz ma dost, ted by mohla prijit na radu nejaka vlastni rada. Proto u mne to zklamani.

Ale tohle výjimečně kopírka není... Klasickej regulátor je něco jako B-Uhr
Odesláno

Tak konečně jsem taky něco uhádl :)

Kunci, já si naopak myslím, že tady invence je a popsal ji už Kristian - prolnutí subcifrů s minutovým cifrem :) což nevím, jestli je špatně, ale rozhodně se to moc (jestli vůbec) u regulátoru nevidí.

Můj subjektivní názor - černá verze jako oblekovky gut, bílá, pokud bude mít modřenou alespoň minutovou ruku taky. A jestli bude mít porculánovej cifr (nebo smaltovanej), tak odběratelů myslím najde hafo

Odesláno

Já si trvám na svém :-), na mně je té invence málo a čekal jsem zkrátka opravdu něco jiného. No nic.

Odesláno

No a docela mě baví jak ste všichni zklamaný jako kdyby Steinhart vymejšlel každoročně suprtrupr origo hodinky ;-) 

No jo no...máš pravdu, na to není co řici  :cheers:

Odesláno (upraveno)

No jo no...máš pravdu, na to není co řici :cheers:

To ne no :-). Ja si prave vysnil, ze to tentokrat bude pecka a jsem proste zklamanej.

Jinak mas naprostou pravdu.

Upraveno uživatelem kuncák7

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...