kuncák7 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Nastesti se mi nelibi, jinak bych si s tim pondelnim nakupem asi trhal vlasy :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tak furt čekám co bude. Buď pudu do Omegy nebo počkám, jestli vyrobí titanový 39. Anebo na už to prdim. Jaké Omegy konkrétně?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tak furt čekám co bude. Buď pudu do Omegy nebo počkám, jestli vyrobí titanový 39. Anebo na už to prdim. Bojim se, ze titanove 39 nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tak furt čekám co bude. Buď pudu do Omegy nebo počkám, jestli vyrobí titanový 39. Anebo na už to prdim. To pak bude zas další ležák v prodejní sekci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jaké Omegy konkrétně?:-)zeby tieto - https://www.hodinkee.com/articles/omega-seamaster-1948-limited-edition-introducing ? ja by som si dal povedat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jubilee super, teda pokud si s tím vyhrají trošku více než s dosavadním tahem, který není nic moc. Prsknout to na ty 39 GMT, tak se vážně neudržím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jubilee super, teda pokud si s tím vyhrají trošku více než s dosavadním tahem, který není nic moc. Prsknout to na ty 39 GMT, tak se vážně neudržím.Mam to uplne naopak. Jinak, na tech 39 bude ten tah urcite lip udelanej, jako na tech klasikach, tak se drz :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jubilee super, teda pokud si s tím vyhrají trošku více než s dosavadním tahem, který není nic moc. Prsknout to na ty 39 GMT, tak se vážně neudržím.ja si to tam viem zivo predstavit a paci sa mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Steinhart mám rád hlavně co se týče poměru ceny a kvality zpracování, ale tohle na můj vkus už docela přehání https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/gmt-ocean-1-blue-red-2.htmlMít v portfoliu vlastní produkce nějaký ten "homage" kousek, proti tomu nic nemám (sám mám ternosy), ale založit v podstatě celou poslední produkci jenom na R a navíc vobšlehnout, co se dá, ještě za tepla (hned potom, co R něco pustí ven), to už je trochu přespříliš.Ja tu furt nejak nepobiram, kdy to vydali? To jako vsichni cekaj napjate do Baselu co Rolex vyda.. hadaj se, co jsou unikle fotky a co fotosop.. a prd, Stajni vsechno vcas vedi a rovnou stihnou vydat celé hodinky? :-o Takže příště nema cenu cist vsechny ty spekulace a staci se rovnout zeptat u Stajnu? :-) Upraveno 21. března 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ja tu furt nejak nepobiram, kdy to vydali? To jako vsichni cekaj napjate do Baselu co Rolex vyda.. hadaj se, co jsou unikle fotky a co fotosop.. a prd, Stajni vsechno vcas vedi a rovnou stihnou vydat celé hodinky? :-o Takže příště nema cenu cist vsechny ty spekulace a staci se rovnout zeptat u Stajnu? :-)Pak ze je Steinhart kopirka.. to vydali jeste pred Rolexem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tak jako obchodní tah proč ne. Zatím nenabízí ten kovový náramek. Takže upgrade doma zatím asi nebude. Sem bych si samo sebou, jen ten okolo zápěstí i pořídil .Na ofiko webu už to maj. Kdybych si nechtěl do sbírky pořídit nějakou tu ikonku za rozumný peníz, šel bych do nich. I přes kontroverze tady. Šel bych do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Liquide, běž do někam.Pepyczku, buď AT nebo PO. Ale zatím je to teorie. Kdybych si měl z těchto dvou vybrat, tak jednoznačně AT 38,5 mm s modrým cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Dnes jsem se tam zastavil a na krámě nyní jsou jen jedny 39GMT, čekající mezi 42kama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Jo, ty jsem mel tez v ruce. Jakej z nich mas dojem ty? Oproti tem 42? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Asi nezvyk, pro hubenďu, nebo holku parádní-P.S. Uplně jsem zapoměl dodat, že jsem tam dorazil kolem 11:30 a maji od 14h. a žádnej problém, maximální ochota Upraveno 22. března 2018 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Asi nezvyk, pro hubenďu, nebo holku parádní-P.S. Uplně jsem zapoměl dodat, že jsem tam dorazil kolem 11:30 a maji od 14h. a žádnej problém, maximální ochota Jo to znam :-), ja tam byl ve 13 hod a tez ok. Dik za postreh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ja si nemuzu pomoct, ale oproti tem 42 vypadaji ty 39 proporcne lip a elegantneji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ja si nemuzu pomoct, ale oproti tem 42 vypadaji ty 39 proporcne lip a elegantnejiJo, to jsem psal uz vyse, ale kdyz nemas ruku jako madarskou klobasu, tak se 39 mezi chlupama ztrati a musis mit 42 :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) kuncák7: ty woe Martas to mi nedelej!Mam poprskany telefon To je super hlaska, diky Edit: abych se zastal druhe party, ty 39. budou vypadat elegantneji. Vo tom zadna, ale mam obavu, ze tech rucek + kyklop je na tak maly prostor moc.U klasickych 39. tomu tak neni a v realu vypadaji lepe, nez 42. Upraveno 22. března 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Pavle, ani u tech gmt ta 39 v tomhle vazne nevadi. Kompletne to naopak vypada vyvazeneji, viz fotka tech 39 gmt v cerne. Opravdu doporucuji osobni prohlidku v chronoshopu, presvedcis se sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se