kuncák7 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 To je dobrý, musej to mít jako náhradní díl, ale asi jen na záruku momentálně. Já se asi pepsi keramiky nebo safiru u 42 nedočkám, 44 se mi nelíběj i když velikost je ok, ten cifr ze 42 mi tam nepasuje.Za sebe musim rict, ze mi ten safir az tolik nevadi ( mel jsem ho na svych steinech, tez 42, bez gmt ). Je pravda, ze nevim, jak budu mluvit za pul roku ( ale proto jsem si nakoupil par lunet do zasoby, kdyby nahodou :-)).Nebo jim zkus napsat, zda o tom neuvazujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 já už jsem je sem někdy postoval nebo ne? Nemáš nějaký info k pepsi vložkám z keramiky nebo safíru na 42 i 39 bych vydejchal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Za sebe musim rict, ze mi ten safir az tolik nevadi ( mel jsem ho na svych steinech, tez 42, bez gmt ). Je pravda, ze nevim, jak budu mluvit za pul roku ( ale proto jsem si nakoupil par lunet do zasoby, kdyby nahodou :-)).Nebo jim zkus napsat, zda o tom neuvazujou.Zkusim, už jsem je kontaktoval s dotazy a vždy odpověděli. Tak uvidime. Bral bych safírovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Zkusim, už jsem je kontaktoval s dotazy a vždy odpověděli. Tak uvidime. Bral bych safírovou Jasny, ale jdi do nich, ja se po kusech z bazaru ( v super stavu, to ano, ale proste nekoupene mnou ), rozhodl pro nevej kousek a nelituju.Pro me super hodinky. A o tech 39 uvazuju stale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 (upraveno) Jasny, ale ..Já beru v tyhle cenovce jedině nový, jak Seika tak Štajny. Ale ještě nejsem úplně rozhodlej. Želvy chránící oceány s vlnkama, pro ty hraje day date a proti nim ta kvalita zpracování, taky 4R36 jsem měl už asi pětkrát a není to nejstabilnejší strojek, nebo pepsiny. Tam vidím ten rozdíl proti Seiku. Ale chybí mi day date. To by krásně splňovaly Orisky Aquisy, ale 2200 éček...tolik se mi nelíběj. Mido Ocean Star s Powermatic 80 je dobrá volba, ale značka mě vůbec neoslovuje a za cca tisícovku chci keramickou lunetu což nemaj. Na svoje vysněný už čekám sedum let a marně. Teď jsou favoritem ty štajni, hodně muziky za normální peníz. Upraveno 14. září 2018 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 A které ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 A které ?Pepsiny s jubilee, ale nakonec bude stejně stejně všechno jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Nemáš nějaký info k pepsi vložkám z keramiky nebo safíru na 42 i 39 bych vydejchal ? bližší info nemám, ale řekl bych, že u 42 se safírové lunety nedočkáme nikdy, protože ta se dělá jen "rovná" a dává se na 44ky. U keramiky je zase problémem ten přechod mezi červenou a modrou...i Rolex s tím měl plné ruce práce, takže bych to moc dobře neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 (upraveno) bližší info nemám, ale řekl bych, že ...Díky za odpověď. No černo-modrou na titanky zmákli, ale taky s tim moc nepočítám. Upraveno 14. září 2018 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Díky za odpověď. No černo-modrou na titanky zmákli, ale taky s tim moc nepočítám.tak BLNR byly taky dřív než PEPSI, protože ta je na výrobu těžší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Díky za odpověď. No černo-modrou na titanky zmákli, ale taky s tim moc nepočítám.Tak holt bud pockas, nebo vybirej dal :-). To je stejne na tom ta nejvetsi zabava, ten finalni kup je jen tresnicka :-).Preju hodne zdaru a pak se pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Tak holt bud pockas, nebo vybirej dal :-). To je stejne na tom ta nejvetsi zabava, ten finalni kup je jen tresnicka :-).Preju hodne zdaru a pak se pochlub.To máš pravdu, ale nejhezčí pro mne je mít poprvé v ruce s tím, že jsou moje. Plánuju něco k vánocům, tak uvidíme no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 este par slov http://oceanictime.blogspot.com/2018/10/steinhart-ocean-one-pink-gold.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Jubilee je nově dostupný i pro Ocean One 42mm s roztečí 22 mm https://www.chronoshop.cz/kovove-naramky-steinhart/steinhart-jubilee-naramek-pro-ocean-one Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) <p>MILITARY 47 ST1 blue Ltd. Edition</p><p> </p> Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Steinhart mám docela rád, ale tady ten cifr mi připadá tak trošku jak od šauklů :-/ Nosil bych je tím krásně zdobeným strojkem nahoru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Nevim co je to za moda, ale poslednich nekolik modelu vydali jen 47mm..to maji vsichni takovou tlapu nebo steinhart zacina soutezit s invictama (=cim vetsi hodinky, tim vetsi borec)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 (upraveno) No když nepocitame celou modelovou řadu 39Jinak na pilotky 47 akurat. Upraveno 15. prosince 2018 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Jak pro koho.. Ja mam chrona 44mm a na moji ruku cca 17,5 je to uplne maximum, spis bych snesl i mensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 (upraveno) Jak pro koho.. Ja mam chrona 44mm a na moji ruku cca 17,5 je to uplne maximum, spis bych snesl i mensiJednoduše tohle nebudou kusy pro Tebe. A hele, asi ani pro mně. Nelíběj se mi, to je jedna věc, druhá je věcí mojí národnosti. Jakým způsobem zdůvodnili zrovna 44 kusů v limitce. Číslovka psaná digitálně možná víc napoví a jestli je to tak, tak je to silný kafe.A ještě modelová řada. Kdepak zlatý napodobování nudnejch Rolád. Upraveno 15. prosince 2018 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se