Jikoun Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) Ahoj, tak si dnes bratr pořídil první lepší hodinky. Před tím měl jen nějaké digitální Casio, které nenosil. Co na ně říkáte?Vrchní sklíčko safír, vodotěsnost 30M, pouzdro 40 mm, nerez ocel. Zde je krátké video: Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem Jikoun
Kostra Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Hezké jsou a moc. Doufám, že ti je bratr bude aspoň občas půjčovat.
Kid_A Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 pekny skeleton:) artelier je skvela rada...
Vit Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 pekny skeleton:) artelier je skvela rada... Oris Artelier jsem měl s Big Date, skvělé pouzdro.
Jikoun Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) Děkuju. Také doufám, že mně je občas zapůjčí . Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem Jikoun
Radius Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Jsou nádherný. Dělají se také s černým podkladem indexů?
Kid_A Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 presne tak.Oris Artelier jsem měl s Big Date, skvělé pouzdro.
Jikoun Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Radius: To nevím, na koscomu mají jen s bílým podkladem.
Daemonultimate Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Není nic jednoduššího než se podívat na jejich stránky..... http://www.oris.ch/en/collections/oris-artelier Parádní hodinky, gratulace bratrovi
Danny_1989 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Podle mě jedny z nejhezčích skeletonů vůbec a ve své cenové hladině špička. Velká gratulace bratrovi, nezapomeň průběžně přidávat fota!
Jikoun Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Danny_1989: Děkujeme, to se nám moc dobře čte. Až bude volná chvíle, tak se je pokusíme nafotit pořádně.
Radik Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Parádní - já jsem kdysi pokukoval po dostupnějších skeletonech od Eposu, ale nakonec jsem je neuskutečnil. To měl chronobundus u tvýho bráchy tedy extra rychlej nástup U většiny lidí tahle choroba probíhá plíživě a k příznakům takovýhle úrovně se dopracujou až po mnoha letech, někteří dokonce vůbec. Ale od levnejch Casií a ještě k tomu digitálek jít rovnou k Oriskám, to už je opravdu těžkej případ
Jikoun Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) On nikdy o hodinky zájem žádnej nejevil (na rozdíl ode mě). Pak mi před dvěma dny řek, že se mu líbí ty, kde je vidět ten strojek, tak sem mu našel tyhle a druhej den sme pro ně jeli :-D. A BTW ty casia sem mu kdysi koupil já a levný moc nebyly - kolem 6 000 a byly solární :-). Nenosil je a dneska už ani neví kde je má. Jak se vám líbí naše video? :-) Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem Jikoun
Radik Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 No, věř, že to je teprv začátek Co se videa týká, tak jsem čekal trochu zevrubnější představení, z boku, detail na korunku, dýnko, sponu... Fotky jsou lepší
Jikoun Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Uvidíme, kam to dotáhne :-). Video je jen informativní, na youtube se jistě najde lepší.
McStinger Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Video je dramatické a ku hodinkám gratulácia.
wizard-ov Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Hodinky krásné, videjko srandovní - hlavně jak podruhé zhasnete, to mne dostalo.
Jikoun Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Děkujeme :-). Také jsme se u natáčení dobře bavili :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se