Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty jsou vážně moc povedené, určitě už to tu bylo, ale jsem líný to hledat, co je to za model prosím tě?

Odesláno

SBPY133 / SBPY085   Zatím jsem nezjistil proc mají dve cisla - predpokladam jedno bude pro Japan only model. rozdily mezi nimi jsem nenasel...

Odesláno

SBPY133 / SBPY085   Zatím jsem nezjistil proc mají dve cisla - predpokladam jedno bude pro Japan only model. rozdily mezi nimi jsem nenasel...

Díky a možná to tak i bude, i google mi v jednom případě jako první vyhodil samé JP stránky a v druhém případě už všechno možné.

Odesláno

Seiko Black Monster Knight SKXA33.

Zatím jen provizorně nastavený tah dílkem, který jsem pilníkem upravil z nějakého neorigo, ale snad se mi podaří najít dílek od Seiko, který tam sedne...

post-33556-0-58575300-1441179755_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jj, už se moc těšim až budou na ruce a neboj hned to zkontroluju. :-)

Upraveno uživatelem speedwalker
Odesláno

Po čtrnácti dnech mě trochu přestaly bavit pepsiny, tak jsem je uložil do krabičky a vrátil se k monstrům.

Jsou to fajn hodinky, né že ném ale potvrdilo se mi to, co jsem si myslel už před jejich pořízením - monstra jsou lepší. Aspoň podle mě. Co je super, tak za těch 14 dnů se předběhly o 31s, což je cca 2s/den. Nejlepší výkon ze všech tří mých 7s26 :)

post-33141-0-78720600-1441300969_thumb.jpg

:spam:  Připomínám, že ty druhé zleva jsou na prodej :spam:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...