Martz Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Takto mě to baví víc 6309_2x.jpg Hele ta luneta je nějaká divná - vyměň si tam tu vložku za origo nebo aspoň za jinou se správným fontem ;-)Pořád SARBy, nějak je nemůžu sundat z rukyMáš je v super stavu, jak jsou staré? Leštíš nějak pouzdro nebo se o něj nějak jinak staráš? Já je mám necelých pět let, nosím je tak 20% času a dostávají strašně na pr... :-( Upraveno 13. září 2015 uživatelem Martz
JaRooN Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Hele ta luneta je nějaká divná - vyměň si tam tu vložku za origo nebo aspoň za jinou se správným fontem ;-)jj, všechno bude. A tato se ti podle tónu nelíbí? Holt aftermarket, jinou prodejce asi neměl...
Maxel Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Máš je v super stavu, jak jsou staré? Leštíš nějak pouzdro nebo se o něj nějak jinak staráš?Já je mám necelých pět let, nosím je tak 20% času a dostávají strašně na pr... :-( Já je mám chvilku, koupené letos v květnu.Zatim jim žádnou větší péči nevěnuju (asi bych teda měl) a stopy nošení pozoruju hlavně na tahu, což je takovej menší magnet na vlásečnice. Upraveno 13. září 2015 uživatelem Maxel
JaRooN Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Hele ta luneta je nějaká divná - vyměň si tam tu vložku za origo nebo aspoň za jinou se správným fontem ;-)Tak pro tvůj lepší pocit
roura74 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Přeinstalace win 10 po dvacáté páté. Sent from my iPhone using Tapatalk
McStinger Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Dobrý, myslel jsem že koukáš po modrých. A kyklop... no fůůůj, jasná seikolex frustrace Ktorých modrých? Týchto?
azeppelin Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Hmmm, dobré. Jsem jak ženská při výběru auta. Modré... čekal jsem ty royal blue monstra.
McStinger Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Hmmm, dobré. Jsem jak ženská při výběru auta. Modré... čekal jsem ty royal blue monstra.Jáááj, však povedz rovno... Tieto?
azeppelin Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Tak jsem se dočkal, vypadají perfektně. Dobře relaxuješ
McStinger Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Tak jsem se dočkal, vypadají perfektně. Dobře relaxuješ dík. Sú fakt vydarené. Dosť leštenky, asi najkultivovanejšie monštrá, ktoré mi doteraz prišli pod ruku. Skoro by som ich označil za oblekovky
petr_cha Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Tak proto jsi mel tak velkou kabelku :-) hned nekolik novych kousku... Nebo to byly pro jistotu vsechny aktualne dostupne thajske limitky ? :-)
McStinger Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Tak proto jsi mel tak velkou kabelku :-) hned nekolik novych kousku... Nebo to byly pro jistotu vsechny aktualne dostupne thajske limitky ? :-)Dostupného je tu toho dosť, ale dal som prednosť novým limitkám, keďže sa podľa mňa vydarili. Plus SRP653 boli jasné po prvom nasadení na ruku. Sadli jak riť na šerbel a svietia jak Fukušima.
villain83 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Takovy pekny hodinky mas a vubec je neukazujes.
petr_cha Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Dostupného je tu toho dosť, ale dal som prednosť novým limitkám, keďže sa podľa mňa vydarili.Plus SRP653 boli jasné po prvom nasadení na ruku. Sadli jak riť na šerbel a svietia jak Fukušima.A nevidel jsi tam prosim nazivo ty stribrny suma ? Propadne uz je asi nesmysl snit o tech starsich Sumo limitkach?
Jörg8X Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Jáááj, však povedz rovno... Tieto? cWP_20150913_16_23_12_Pro.jpgFajnost Ale chtělo by starou korunku a info na cifru, že to nemá každej hejl
Mitalita Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Takovy pekny hodinky mas a vubec je neukazujes. Pokud to bylo na mě, tak díky... :-). Zalíbily se mi na první pohled
villain83 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Pokud to bylo na mě, tak díky... :-). Zalíbily se mi na první pohledano,bylo,tyhle Seiko jsem ještě neměl,vypadaj hodně bytelný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se