Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Takto mě to baví víc ;)

attachicon.gif6309_2x.jpg

Hele ta luneta je nějaká divná - vyměň si tam tu vložku za origo :) nebo aspoň za jinou se správným fontem ;-)

Pořád SARBy, nějak je nemůžu sundat z ruky

Máš je v super stavu, jak jsou staré? Leštíš nějak pouzdro nebo se o něj nějak jinak staráš?

Já je mám necelých pět let, nosím je tak 20% času a dostávají strašně na pr... :-(

Upraveno uživatelem Martz
Odesláno

Hele ta luneta je nějaká divná - vyměň si tam tu vložku za origo :) nebo aspoň za jinou se správným fontem ;-)

jj, všechno bude. A tato se ti podle tónu nelíbí? Holt aftermarket, jinou prodejce asi neměl...

Odesláno (upraveno)

Máš je v super stavu, jak jsou staré? Leštíš nějak pouzdro nebo se o něj nějak jinak staráš?

Já je mám necelých pět let, nosím je tak 20% času a dostávají strašně na pr... :-( 

Já je mám chvilku, koupené letos v květnu.

Zatim jim žádnou větší péči nevěnuju (asi bych teda měl) a stopy nošení pozoruju hlavně na tahu, což je takovej menší magnet na vlásečnice.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tak pro tvůj lepší pocit :D

post-33556-0-13318000-1442168725_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem se dočkal, vypadají perfektně. Dobře relaxuješ :)

:) dík. Sú fakt vydarené. Dosť leštenky, asi najkultivovanejšie monštrá, ktoré mi doteraz prišli pod ruku. Skoro by som ich označil za oblekovky :)
Odesláno

Tak proto jsi mel tak velkou kabelku :-) hned nekolik novych kousku... Nebo to byly pro jistotu vsechny aktualne dostupne thajske limitky ? :-)

Dostupného je tu toho dosť, ale dal som prednosť novým limitkám, keďže sa podľa mňa vydarili.

Plus SRP653 boli jasné po prvom nasadení na ruku. Sadli jak riť na šerbel a svietia jak Fukušima.

Odesláno

Dostupného je tu toho dosť, ale dal som prednosť novým limitkám, keďže sa podľa mňa vydarili.

Plus SRP653 boli jasné po prvom nasadení na ruku. Sadli jak riť na šerbel a svietia jak Fukušima.

A nevidel jsi tam prosim nazivo ty stribrny suma ? Propadne uz je asi nesmysl snit o tech starsich Sumo limitkach?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...