Maxel Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Pořád třiatřicítky, až je mi těch sedmiček líto (o víkendu jim to vynahradím).
McStinger Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 OMG, po Samurajích toužím... kdyby měly jít fakt pryč, dej vědět ;-) Sice sen jsou bílé v titanu, ale ... však to seikokokoko... znáte Doplním kolegu fotkou, tu je to snáď komplet. Zdroj http://forum.expert-watch.com/index.php?topic=42879.0 Tie moje sú oceľ a teší ma hlavne, že sú nové, aj keď to bol zrejme dlhé roky vystavený kus.
lucid Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Doplním kolegu fotkou, tu je to snáď komplet. Zdroj http://forum.expert-watch.com/index.php?topic=42879.0Tie moje sú oceľ a teší ma hlavne, že sú nové, aj keď to bol zrejme dlhé roky vystavený kus. 04082010054_zps8g051xgu.jpgjj, hezká fotka, dole kompletní pětka, nahoře limitky: já mám modré a bílé, ale stále uvažuji o černé, asi v oceli. Původně jsem chtěl oranžové, ale ty sehnat s titanovým tahem a za dobrou cenu, je hodně složitý
McStinger Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 jj, hezká fotka, dole kompletní pětka, nahoře limitky: já mám modré a bílé, ale stále uvažuji o černé, asi v oceli. Původně jsem chtěl oranžové, ale ty sehnat s titanovým tahem a za dobrou cenu, je hodně složitý No jo, dobrá cena... Mne prišli minulý rok pod ruku NOS žlté Samuraje, ktoré by som naozaj chcel, ale nešťastník za ne chcel takú pálku, že ma skoro vystrelo.
Martz Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Nechtěli byste někdo vyměnit bílé za černé? Momentálně jsou tu jedny černé v top stavu na prodej, tak že bych je koupil a dal k výměně klidně s doplatkem Jinak abych nebyl tak mimo téma... Tak dnes modrý sumáče <3
Melly Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Hlasim se do tym Seiko Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk
liwik Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Tak už je mám taky doma, vysněné oranžové Monstra , a hned se šly vyvětrat a pak se tulily k většímu bráškovi
liwik Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 A pak jsem je zkrášlil prací od mistra Zrna
Martz Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Ovšem na tom anvilu vypadají hodně drsňácky!
liwik Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Ovšem na tom anvilu vypadají hodně drsňácky! I mě se na těch monstrech nejvíc líbí, ale původně patřil k Land Monstrům. Hledal jsem na netu podobný a našel jsem tento, který se mi zdá ještě drsnější http://www.strapcode.com/store/20mm-super-engineer-type-solid-stainless-steel-straight-watch-band-push-button-pi-1847.html
speedwalker Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 A pak jsem je zkrášlil prací od mistra Zrna Hodinky perfect, řemen rovněž, ale spolu mi ta kombinace nějak neladí.
reborn Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Hlasim se do tym Seiko IMG_20150917_181246.jpg Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí TapatalkPěknej model. Až si jeden říká, proč to takhle nevyrábí přímo.
Melly Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Jj, mě to padlo hned do oka. Pekný čistý design :-) Pěknej model. Až si jeden říká, proč to takhle nevyrábí přímo.
Martz Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Já tam mám problém s těmi náhradami nápisu SEIKO. Jinak souhlasím, čistý a krásný... ale mít tam tímhle divokým fontem napsáno Scubadiver bych asi těžko snášel
liwik Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Hodinky perfect, řemen rovněž, ale spolu mi ta kombinace nějak neladí.Mě se to docela líbí, ono naživo to vypadá trošicku lépe než na fotce, je to jenom o tom co kazdý preferuje za kombinaci, i když není to konečná verze, jestě budu zkoušet dalši variace, monstra si to zaslouží
Melly Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Já tam mám problém s těmi náhradami nápisu SEIKO. Jinak souhlasím, čistý a krásný... ale mít tam tímhle divokým fontem napsáno Scubadiver bych asi těžko snášel Rozumím Ti... ale když jsem je viděl, nějak mi to tam sedělo. Ten člověk co to dělá má docela dobrý vkus... alespoň co jsem viděl na jeho stránkách..
Martz Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Rozumím Ti... ale když jsem je viděl, nějak mi to tam sedělo. Ten člověk co to dělá má docela dobrý vkus... alespoň co jsem viděl na jeho stránkách.. Plně souhlasím, Harold je borec. Díky za něj! Mám od něj taky pár dílů, teď zrovna poslintávám po stříbrné lunetě s gravírovanými černými indexy. http://s161.photobucket.com/user/yobokies/library/?sort=3&page=1 Upraveno 17. září 2015 uživatelem Martz
Melly Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 Zacinam patek navstevou u doktora Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se