DavidLC Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Kamaradi dnes jsem si udelal velikou radost.Vyzkousel jsem vsechny druhy zelv a samuraj. Do finale se dostaly Blue Lagoon, Pady a Samuraje.Vitez je Je vidět, že máš vkus.... :D Ale vážně to mohlo být zajímavé
tano Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 (upraveno) siwi a farbakp:Tak to vemem z gruntu, sel jsem si najisto pro objednane PADI jenze...Nechal jsem si ukazat vsechny druhy zelv + samuraje. Poprve jsem znejistel. Zelvy: cerne - me az tak nezaujaly, sice nej. universaly ale ja remeny nenosim a cerne hodinky mam dvoje. Tim sly z kola ven.Blue lagoon, na prvni pohled pecka, velmi pusobive. Pod umelym osvetlenim jsem malem podlehl. Po chvili to ale preslo, ta modra na cifru je svetlejsi, nez na PADI a myslim, ze se drive okouka. Za druhe barva vysece lunety 12 az 20 mi prisla mdla. Jako + vidim barevnou cast vterinove rucicky.Celkove vzato si myslim, ze na prodejne tomuto modelu podlehne vice lidi, nez PADY.Samuraje, pouzdro zajimave, dobre udelane a urcite originalni. Dobre sedelo na me ruce. Jako liche se ukazaly me obavy, ze bude tlacit korunka do hrbetu ruky, netlaci. Kdo me zna, vi ze bych to nesnesl. Tah na techto hodinkach je imho lepe zpracovany, nez na zelvach. Pusobi velice solidnim dojmem. Myslim, ze xy drahsich svycaru by se mohlo ucit. Barva na samurajich je vyvazenejsi, nez na blue lagoon. S rucickama bych nemel zadny problem, mam monstra a libi se mi.PADI s vyse uvedenou dvojci na prvni pohled pod umelym osvetlenim pusobily trochu mdle.Rozhodl tvar pouzdra zelv, ktery mi sedl jak prd.l na hrnec a touha vlastnit sakra uz Pepsi . Pozorne jsem si prohlizel barvu ciferniku s barvou lunety a bylo vymalovano Po zaplaceni jsem si venku ihned prohledl hodinky a rekl si: si udelal dobre ty magore! Ta barva je neskutecna a jsem stastny, ze jsem takto vybral.Jeste bych chtel vyzvednout verzi zelv cerno-zlata, moc pekna kombi a byl jsem blbec, ze jsem je hanil. Upraveno 18. března 2017 uživatelem tano
farbakp Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 tano: tak tvoja uvaha sa velmi dobre cita a argumenty ktore uvadzas by asi presvedcili aj mna.. ked budem potrebovat nejaku radu ohladom vyberu, urcite ti pisem.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
siwi Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 No, neměl jsi to jednoduché, Tano Ale dobře jsi vybral.
Ondrais Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 gratuluju! jsou parádní! at slouží ;-)
kotuc20 Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Tano tak toto bola úvaha ako z knižky. Naozaj som si to vedel predstaviť ako rátaš s tým ako to bude vyzerať. Super vyber.
Chumpus Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 CEGY, ty jedeš. Jsem zvědavý, s čím přijdeš příště
DavidLC Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 To je hustý mít je, tak neváhám a je tam taky......
CEGY Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Hosi, kupovani remenu je levnejsi nez kupovani hodinek. Samozrejme mam jeste nejake reminky v zaloze.
xbraj19 Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Tuňáci jsou super. Viděl jsem je poprvé na živo a byl jsem dost překvapený, jak sedí dobře na ruce. Ty gumové řemeny kupuješ kde? To asi není origo od Seika.
tano Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Ondrais, Ondraisa a DavidLC diky kluci! Upraveno 19. března 2017 uživatelem tano
CEGY Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Tuňáci jsou super. Viděl jsem je poprvé na živo a byl jsem dost překvapený, jak sedí dobře na ruce. Ty gumové řemeny kupuješ kde? To asi není origo od Seika.Origo to neni.. http://www.watch-band-center.com/shop-watchstrap.html https://www.watchgecko.com/rubber-watch-straps
AndyAaron Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Tano gratulace!! Pepsi ma smrnc, pepsi jede! Upraveno 19. března 2017 uživatelem AndyAaron
kartagos Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Tano velká gratulace a díky , že jsi se podělil za nákupní pocity :-) ...Ať ti dlouho slouží k plné spokojenosti .
tano Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 AndyAaron a kartagos: ja diky chlapi, abych rekl pravdu, tak jsem z nich uplne hotovej , moc se mi libi.
AKUC Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Kamaradi dnes jsem si udelal velikou radost.Vyzkousel jsem vsechny druhy zelv a samuraj. Do finale se dostaly Blue Lagoon, Pady a Samuraje.Vitez je tano sú parádne, gratulujem !
bobi Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 (upraveno) Vitez je JJ,vypadají sqěle - yes . Upraveno 19. března 2017 uživatelem bobi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se