Kluk jako buk Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Tak se mě dneska pošťačka ptala, jestli mi to za to clo stálo. Tak jsem řek, že doufám, že jo... Ale posuďte sami.
Jarett Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Tak se mě dneska pošťačka ptala, jestli mi to za to clo stálo. Tak jsem řek, že doufám, že jo... Ale posuďte sami. Myslím, že stálo
jovani Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 jj, Seiko Prospex Green Turtle SRPB01 LE su pekne, tiez dlho rozmyslam ...
AKUC Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 to je krásna farbička ... gratulujem k dobrej kúpe
clovenhoof Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Famózní! Tiše závidím. Mám je v merku, nicméně rodinný rozpočet je nekompromisní. :-/
villain83 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Famózní! Tiše závidím. Mám je v merku, nicméně rodinný rozpočet je nekompromisní. :-/Za rok, mozna dva, se na to budes divat jinejma brejlema. Ted si rikas, ze ne, ale ver mi, ze jo:-)
pebe Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Za rok, mozna dva, se na to budes divat jinejma brejlema. Ted si rikas, ze ne, ale ver mi, ze jo:-) hehe, to je hrůza todle fórum
Moty Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 GSZástava srdce hned po ránu, se mi to poslkládalo v hlavě a nějak sem si uvědomil, jak moc je potřebuju a Seiko sraz až na konci května, doufám, že tam budeš:-)
pebe Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 (upraveno) jednoručky s dobrotou Upraveno 7. dubna 2017 uživatelem pebe
farbakp Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 jovani: fuha krasa.. kde si ich prosim ta objednaval..? Stare modre Suma.. moj sen.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Tomi06 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Lekár mi naordinoval Seiko liečbu Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se