p3k Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 (upraveno) Hodinky do nepohody.vidím, že tě baví, tak ať ti to vydrží co nejdéle tou fotkou jsi mi připomněl moje nedávné pokusy... ručky na hodinkách jsou odleskem z monitoru Upraveno 26. dubna 2017 uživatelem p3k
shewcza Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 p3k: zajímavá fotka, vůbec bych si nemyslel nemyslel, že to je odraz, kdyby tam nebyla ta třicítka z lunety. Suma mě baví moc, ale už střádám finance na nové hodinky. Budu se muset odhlásit z těchto stránek. Villian83: díky
shewcza Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 tano: děkuji mám z nich fakt obrovskou radost a musím je sledovat ze všech úhlů. Zajímavé je, že laická veřejnost (do které se zatím sám skromně řadím) ocení daleko více citizeny skyhawk s přemírou všelijakých (pro mne) nesmyslných "hejblátek" než takové krásně strohé (pro mne) perfektně do detailu propracované hodinářské umění. Sorry, trochu jsem se rozvášnil. Mám odpolední, tak se nudím :-D
Rudykopalsson Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Shewcza: Omlouvat se na fóru plném hodinkofilů za vášeň k hodinkám mi přijde úsměvné :-) A abych nebyl OT, tak do kuchyně se KT hodí taky.
Andy4 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 ...varím paelu psíkom. KT sú veľmi fajn.
Andy4 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 ...varím paelu psíkom. KT sú veľmi fajn.
nividic Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 (upraveno) takovej model neznam... ani gugl nic nenasel To je model coolidge high photo standard Edit: abych jenom neplkal, tak aspon foto, kdyzuz mame to krasny pocasi Upraveno 27. dubna 2017 uživatelem nividic
farbakp Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 cas na dobru kavu prialelia..??/skoda ze z foto necitit uzasnu vonu kavy/prajem prijemny vikendik.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se