Michal93 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Neber si to osobne! :-) na Bruntal je hodne vtipu o tom jak je to drsny kraj a urcite bych si to s tebou nechtel rozhazet :-) Nebylo to mysleno urazlive.. Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk
little_w Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Ja vim. Vtipy registruju, Zlatou ledvinu (ten dil Comebacku o zubatych zabach) jsem videl.. pohoda. Delam si srandu Zase tak urazlivej nejsem
jovani Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 ?tak, a prave som sa stal aj ja "zelenac" SEIKO SRPB01/K1 ... ?
paia Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Čekám na přezutí v pneuservisu. Sent from my iPhone using Tapatalk
jovani Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 nechat na tahu alebo dat origo gumu ... ? laka ma zeleny ZULUDIVER 328 rubber NATO
Simon Alexander Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Jovani nech je na tahu, jsou příjemně těžké a gumu nech na volnou chvíli nebo čachtačku
Rudykopalsson Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Taky mám fotku z Bruntálu, ze včerejška :-)
01axel01 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 nechat na tahu alebo dat origo gumu ... ? laka ma zeleny ZULUDIVER 328 rubber NATO Nech na tahu. Ted na leto idealka. Popř. nějaky experimenty
Michal93 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Taky mám fotku z Bruntálu, ze včerejška :-)Taky super Tunaci a me dnes konecne dosli draculi!! Takze po zbytek dne takhle .. A puvodnimu majiteli jeste jednou verejne dekuji! Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk
DavidLC Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Taky mám fotku z Bruntálu, ze včerejška :-)Hele kámoši....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se