People Odesláno 31. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Lekcia 5 Exoti, kokoti a osobnosti fora (from people to zmizik) Osobnost a exota mas, ale chyba ti ypo.
instant Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Osobnost a exota mas, ale chyba ti ypo."Komu chyba ypo" bude jedna cela kapitola.
DavidLC Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Nema ich relativne novo aj Spinxx?Inak, paradne hodinky.Myslím že ano, radost z nich mám a jak by slušely k MM600, ony by si rozuměly Jinak s přesunem hodinek zde, mi to připomíná tu reklamu, "můj ručník je tvůj ručník"
Mikefux Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Myslím že ano, radost z nich mám a jak by slušely k MM600, ony by si rozuměly Jinak s přesunem hodinek zde, mi to připomíná tu reklamu, "můj ručník je tvůj ručník" Přesně, taky se mi stalo, že se na srazu se sešli celkem tři majitelé stejných hodinek. Teď jsem je navíc poslal znovu do světa.
instant Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 (upraveno) ide ti bratm, vies dokonale sprijemnit den ... normalne si v praci, alebo lezis niekde na plazi a uzivas tequilu? ja teda kaktus moc nemusim.. cest vynimkam. v poslednej dobe som na bourbone.. asi starnem jo a pracujem, kdeze plaz.. od toho mam zamestnancov aby chodili po dovolenkach. Upraveno 31. října 2017 uživatelem instant
Rodkopf Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 .. od toho mam zamestnancov aby chodili po dovolenkach.
AndyAaron Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Tak tomu rikam plasticke logo
Almi Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 dnes je sychravo... no a čo.... Suma to istia
Svatoslav Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Idealni podzimni hodinkyTano, máš pravdu barvičky budou teď potřeba.
dr.sphinx Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Podzim po mojemA s tím slintáním po SBBN015 mě nekrkejte, stejně byly omlácené a měly malinko nakřivo lunetu
DavidLC Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Mě jsi říkal, že jsou netknutý
dr.sphinx Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 říkal jsem ti, že JÁ jsem jim nic neudělal
DavidLC Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 říkal jsem ti, že JÁ jsem jim nic neudělal Však jasný mě tyhle drobnosti nerozhází, jen že když jsi to tu natřel, tak už je neprodám a musím si je nechat :lol:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se