MíraMíra Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Tak už máš doma oboje jo?Tak který sou lepší Sdgm003, nebo Sarx035 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 MíraMíra: zatím ne, tohle jsou sarxy ;-) ale těším se moc :-) když bude čas, udělám potom srovnávačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Dal jsem 5kám jinej tah a jsem celkem překvapenej.. Jen doufám, že ty tenký stěžejky v tom tahu, kterej je na tlustý, vydrží.. Ale zdá se mi, že je pevnost dobrá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Furt jsou fantasticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 FBSFBS? BFS (Big Freakin? Seiko) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Nahodil jsem nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 sarx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HodinarPraha Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 sarx Ty jsou parádní... jednoduché,čisté.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HodinarPraha Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Já dnes něco staršího.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Tak já si s sebou na zákroky vzal SUNy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 MíraMíra: zatím ne, tohle jsou sarxy ;-) ale těším se moc :-) když bude čas, udělám potom srovnávačku.Mě se zdálo, že už si někde dával i fotku sdgm003. Tak sem to popletl. A sarx035 dobrý ne ? Ručičky maj ale hezčí 003. Však porovnáš sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symptomatic Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Baby tuňáčky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symptomatic Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Tak nic, mobil protestuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
symptomatic Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Tak snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 (upraveno) MíraMíra: jo jsou fakt skvělý. Opravdu z nich cítím "GS feeling", myslím, že kdyby měly 9S calibr, tak se můžou hrdě postavit vedle nich. Zpracování nemůžu opravdu nic vytknout. Myslím, že mi ty hodinky kompletně překopaly pohled na moji hodinkovnici. Mám oči jen pro ně. Upraveno 18. února 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Nahodil jsem nato Ja dnes taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 pěkný foto, taková balada, zimní pohádka a Seiko*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 SKX247: letos už vintážky. Asi jich tu moc nebude, patřily k modelové řadě S-wave. Tyto jsou méně časté, bez označení S-wave na ciferníku, pouze s "S" na korunce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Tak snad...Taky tak, jem jsem origo tah vymenil za hezci od cinana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Ja dnes taky...Pekny! To maskacove nato sedi perfektne. Jako plus beru ze mas ?kulate? to kovani na pasku, ja tam mam rohy (zbrouseme ale jsou tam a obcas zavazi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se