kamilb Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 KamilB: to velké balení je standard, nebo jenom pro některé trhy?Tak to ti nepovím, snad Vojta.Co jsem viděl unboxing na youtube tak to byl jen přebal, karton, krabice.
Chumpus Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Je to myslím jen v Evropě a navíc je to na volbě distributora (tj. musí to zaplatit).
minimus80 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Na ceste k moru zastávka v Bosne a pár wristshotov ;-)
nooski Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Dneska cyklo pád s SKX na ruce. Jedna stěžejka boj s asfaltem vzdala, naštěstí zbytek NATA podržel. Hodinky mi zachránily zápěstí a přestože já jsem docela na hadry, tak ukazujou správný čas. Holt ty moje už budou s patinou...
villain83 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Paradni baterky. Na tyhle gume se mi libej nejvic.
blackhead Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Mě překvapilo že jsou menší než jsem čekal.Sedí dobře. ----------- No do pr! Gratuluju! Prekvapils!
blackhead Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Ja tunaky, asi poridim dalsi, nejak jsem na nich ujel.
kamilb Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 No do pr! Gratuluju! Prekvapils! Já sem se taky překvapil, říkám si kašlu na Seiko koupím Rolex končim a tak to dopadlo.
Dr.Bon Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 SEIKO ASTRON Chrono SSE013Jsou doma !!!!!
AndyAaron Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Ty Ploprofy vedle toho vypadaj jak damske hodinky
Rampa McKvak Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Odesláno 5. července 2018 Svůj ke svému :-) Zoo Praha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se