instant Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Ale jak maju pekne zrovnanu lunetu s peknymi cernymi pismenkami.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 A hlavne na nu nebolo treba odlicovadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Dvoje. Ja - Instant - Andy = 1.Wawrik = 2.Ja by som poprosil, keby si to napísal v náležitom poradí a tú jednotku priradil k správnemu menu Btw, u oboch som sa hlásil ako prvý, že ich kúpim, a obaja ste ich predali niekomu inému. Začínam mať dojem, že som v kolektíve neobľúbený a idem zháňať knižky o seppuke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Keď Ty sa na všetko hlásiš ako prvý, tak si to už potom nikto nepamätá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Práve naopak, hocikto môže dôvodne predpokladať, že každé hodinky chcem kúpiť ako prvý ja No, druhý syn je zatiaľ trpezlivý, nejaké sa mu snáď nakoniec ujdú Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Tak veru, spravne pripomienky.Ked wawrik o svojich pisal recenziu, ja som este chronomag ani nepoznal. Takze 1. patri jemu. Hned by som sa nesepukoval, zvazil by som este McStingerov dovetok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Práve naopak, hocikto môže dôvodne predpokladať, že každé hodinky chcem kúpiť ako prvý ja Ak sa zaviažeš, že naozaj každé kúpiš, asi s tým nebude problém Syn to má ťažké, minule mi o vlas ušli Transoceany za dobrú cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 To je seppuku.. s "u" Ale ked ti nema kto fiknut hlavu tak jeb nato, boli to jak svina a zle sa to hoji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 To jo, ale ako to vyskloňovať, aby to nevyzeralo divne? Rozmýšľal som, či radšej nenapíšem harakiri, ale to by bolo zasa rečí, že to je niečo iné No, v každom prípade mám také podozrenie, že vás tie hodinky neuspokojili, keď ste ich obaja tak rýchlo pustili. Sa vám čudujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Seppuku sa neskloňuje, ale vykonáva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 No Andymu jistě nelze upřít schopnost překvapit ... nebo Instantovi schopnost prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Zhodneme sa ze sme schopni vsetkeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Dnes přezouvačka na hadry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) .... Btw, u oboch som sa hlásil ako prvý, že ich kúpim, a obaja ste ich predali niekomu inému. Začínam mať dojem, že som v kolektíve neobľúbený ... Taky jsem vysílal skryté signály. Taky mám pocit z vyvržení, i když ale z čeho ... No, v každom prípade mám také podozrenie, že vás tie hodinky neuspokojili, keď ste ich obaja tak rýchlo pustili. Sa vám čudujem. Taky jsem z toho překvapený a možná nabývám pocitu že by traja rýchlo pustili.Každpádně Andymu gratuluju k po všech směrech velkému překvapení Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 To jo, ale ako to vyskloňovať, aby to nevyzeralo divne? Rozmýšľal som, či radšej nenapíšem harakiri, ale to by bolo zasa rečí, že to je niečo iné No, v každom prípade mám také podozrenie, že vás tie hodinky neuspokojili, keď ste ich obaja tak rýchlo pustili. Sa vám čudujem. cudovat sa este len zacnes, bratm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Takový to, když prvotní zamilovanost trvá už dva a půl roku v kuse... #SeikoPanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Takový to, když prvotní zamilovanost trvá už dva a půl roku v kuse... #SeikoPandaZamilovanost, alebo to uz preslo do zvyku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Malé želvy, a pořád dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Zamilovanost, alebo to uz preslo do zvyku? Právě, že s pandou, narozdíl od ženy, to mám pořád jako na začátku... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Dal jsem si je na kuzi a je to prijemna zmena. Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se