Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dvoje. Ja - Instant - Andy = 1.

Wawrik = 2.

Ja by som poprosil, keby si to napísal v náležitom poradí a tú jednotku priradil k správnemu menu :)

Btw, u oboch som sa hlásil ako prvý, že ich kúpim, a obaja ste ich predali niekomu inému. Začínam mať dojem, že som v kolektíve neobľúbený a idem zháňať knižky o seppuke.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo, ale ako to vyskloňovať, aby to nevyzeralo divne? Rozmýšľal som, či radšej nenapíšem harakiri, ale to by bolo zasa rečí, že to je niečo iné :)

No, v každom prípade mám také podozrenie, že vás tie hodinky neuspokojili, keď ste ich obaja tak rýchlo pustili. Sa vám čudujem.

Odkaz ke komentáři

....

Btw, u oboch som sa hlásil ako prvý, že ich kúpim, a obaja ste ich predali niekomu inému. Začínam mať dojem, že som v kolektíve neobľúbený ...

Taky jsem vysílal skryté signály.

Taky mám pocit z vyvržení, i když ale z čeho :D 

...

No, v každom prípade mám také podozrenie, že vás tie hodinky neuspokojili, keď ste ich obaja tak rýchlo pustili. Sa vám čudujem.

Taky jsem z toho překvapený a možná nabývám pocitu že by traja rýchlo pustili.

Každpádně Andymu gratuluju k po všech směrech velkému překvapení :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

To jo, ale ako to vyskloňovať, aby to nevyzeralo divne? Rozmýšľal som, či radšej nenapíšem harakiri, ale to by bolo zasa rečí, že to je niečo iné :)

cudovat sa este len zacnes, bratm.. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...