villain83 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Nic, sorry Upraveno 25. února 2020 uživatelem villain83
pauliej Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Dnes solar chrono ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Šedivý den, šedé hodinky....Tak ty jsou parádní. Příjemné zpestření tady.
DavidLC Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Tak ty jsou parádní. Příjemné zpestření tady.Jj, jsem rád že je mám. Tak si říkám kam se hnát, za "pár tisíc" mít pár pětek (teda těch od Seika ) a má člověk vystaráno. Když vezmu třeba tyhle své staré (víc jak 30 let) zahýbu rukou a šlapou, tak není co řešit . Tuším že zrovna ty víš co myslím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 (upraveno) Jj, jsem rád že je mám. Tak si říkám kam se hnát, za "pár tisíc" mít pár pětek (teda těch od Seika ) a má člověk vystaráno. Když vezmu třeba tyhle své staré (víc jak 30 let) zahýbu rukou a šlapou, tak není co řešit . Tuším že zrovna ty víš co myslím Páč 6309 byl ještě poctivej robustní stroj, ne jak ty dnešní pleháče, co jsou v současných pětkách, reedicích želv, samuraju atd., kdy většina těch kalibru vychází z 7s26... Upraveno 26. února 2020 uživatelem villain83
EpsteinBarr Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Presne tak.Ja som teraz niekolko dni ponosil moje 40 rokov stare 6309.Stacilo hodinkami parkrat pootocit aby sa rozbehli a presnost, vazení, presnost takto starych hodiniek cca do 10 sec, aj ked teda boli raz servisovane?Samozrejme, nejdem chvalit starodavny kaliber, ale aj tak.
EpsteinBarr Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petroniuzz Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Panda na hadr #NATOstrapMadness Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fordik Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Dnes ideální kombinace dle mého. Hrozně se mi to líbí. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
kamilb Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Dneska bondovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Zase a pořád ještě PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Dneska bondovky... dogfoxQ_26.02.jpgKrása. Chybí mi (-:Už zase.
blackhead Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Tohle je nejaka dlouhodoba zapujcka nebo co!? IMG_2150.JPG
EpsteinBarr Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 Nieee, to su normalne moje hodinky
VendoL Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 S bouchačkou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 Nieee, to su normalne moje hodinky A videl jsi v TP kdo byl 1 majitel?
petroniuzz Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 SEIKO X GIUGIARO Ultimátní spojení! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se