Datel Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Jojo, starý vánoční zvyk, rituální obřezávání žaludů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikitan Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tak po delší době něco přidám. Letos poslední den v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) @rikitan Napodobne. Mimochodom perfektne 5-ky. Pekne sviatky vsetkym , napriek tomu, co sa deje vsade okolo.. Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Na posedu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Pěkná fotka,jen trochu sněhu tomu chybí k dokonalosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 V monterkách, ale už slavnostněOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 FotoOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Abych netrhal partu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Honzo, tieto su super, opätovne poklona.... Ja likvidujem stare zasoby, varim a...a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Dal jsem pět her ale žádná sláva. Zítra to snad bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Mě dnes celý den pomáhal Brian... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 @Vorel- moc pěkný, ty sem ještě nikdo nedal ne? Jaké první dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Tyhle otloukánky. Sklo už je samý ďolík, škrábanec, osekané hrany. Přežily snad už veškeré příkoří, co hodinky můžou zažít, přesto furt šlapou spolehlivě. Přesnost 5s/d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 10 hodinami, Pivas napsal: @Vorel- moc pěkný, ty sem ještě nikdo nedal ne? Jaké první dojmy? První dojmy? Je to moje druhé Seiko. První jsem měl tak před 7 - 8 lety a neměl jsem s nimi úplně tu nejlepší zkušenost. Neustále se mlžily zevnitř, i po přetěsnění, a nikdo nevěděl proč. Tak jsem se zařekl, že Seiko už mi přes práh nesmí Ale když jsem viděl letošní novinky, nedalo mi to. Červíček hlodal, napřed jsem chtěl SPB149J1, ale přemýšlel jsem tak dlouho, až už nebyly. A pak vyšly SPB187J1, a bylo rozhodnuto. Barevná kombinace je super, luneta chodí docela těžko, ale pro mě je to dobře, možná mohla být keramická. Uvidím, jak dlouho bude bez škrábanců Lumi krásně svítí. Velikost 42mm je bych řekl pro mě úplně akorát, hodinky jsou opravdu pohodlné, ve srovnání třeba s Certina DS Action. Jediné, co mi trošku vadí je spona na tahu, přijde mi taková laciná. Ale třeba si zvyknu, nebo někdo poradí jinou sponu, případně jiný tah...? A další věc je, jak a jestli jim bude sedět nějaký kožený řemínek. Každopádně zatím jsem spokojený, nemlží se Tož zatím tak no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Do rachoty odolný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 SARB033 som daroval dcére a chýbali mi...ale teší má že ich nosí denne a má z nich stále radosť. Ja sa vytešujem z nových SARX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 U nás už je rozbaleno. Tak jak se říká: “Děkuji Ti Ježíšku...” Ty vlnky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 (upraveno) Jezisko c. 2 Uz bez igelitu Upraveno 24. prosince 2020 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Před hodinou, Franklin napsal: SARB033 som daroval dcére a chýbali mi...ale teší má že ich nosí denne a má z nich stále radosť. Ja sa vytešujem z nových SARX Povedená výchova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se