tombas Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 6 minutami, DavidLC napsal: Jestli na mne ? Je to jen ta jedna, z té zdvojené. Nebo není vidět nic ? Od tebe není vidět nic, žádná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 40 minutami, tombas napsal: Od tebe není vidět nic, žádná fotka. Aha, díky, achjo, já tam vidím ten bordel... njn, analogový hráč v digitální době Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Tak teď už je to lepší, tuňáky skoro u moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 55 minutami, tombas napsal: Tak teď už je to lepší, tuňáky skoro u moře Skoro a skoro vylitého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Tuňáky a moře = Bezva atmosféra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 54 minutami, Jerryl napsal: Tuňáky a moře = Bezva atmosféra. Těším se na realitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Zlaté tuňákySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Tu kytáru jsem koupil kvůli tobě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 V 2. 4. 2022 v 14:59, Lacifer napsal: Tu kytáru jsem koupil kvůli tobě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je teprve kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Po dlouhé době nové hodinky a nový příspěvěk na fórum... limitka 0006/5500 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 V 30. 3. 2022 v 9:20, villain83 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Opožděně gratulace, letos i loni mi utekly. Můj holy grail. To nejlepší ze Seiko světa, máme štěstí že jich na foru máme tolik. (snad 3?) Per tady fotky co to jde. Na to NATO se vykašli, ničí to zadek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 (upraveno) před 44 minutami, Vladar91 napsal: Opožděně gratulace, letos i loni mi utekly. Můj holy grail. To nejlepší ze Seiko světa, máme štěstí že jich na foru máme tolik. (snad 3?) Per tady fotky co to jde. Na to NATO se vykašli, ničí to zadek. Diky. Kdyz ja zase moc nemusim kovovy naramky, musim vymyslet nejakej peknej textilni/kozenej remen. A ja obecne Nato hadraky mam rad, no. Upraveno 4. dubna 2022 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Čekačka na pumpě. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 stará láska nerezaví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 suhlas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Jj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se