tarmi Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 (upraveno) před 29 minutami, Bushman napsal: Díky moc, to první video je tedy brutální... Na tom druhém videu to nevypadá tak hrozně, tohle bych si asi troufl jim provést. Podstatná pro mě je ta tvá zkušenost se zamlžením pod kyklopem - to je dobrý vodítko. Nebyl jsem si jistý jak dlouho ohřívat. Taky mám obavy o datový věnec, který je pod kyklopem a je z plastu, ale vypadá to, že se tomu nic nestane. Jo, to zamlžení je důležité, to jsem se dočetl i předem, znamená to "povolené" lepidlo a jde to hezky poznat. O hodinky jsem měl taky strach, ale odpor ke kyklopovi byl silnější. Já měl obavy spíše o lunetu, aby teplo neovlivnilo nějak barvy... Někdo radí sundat ji před výkonem. Datumový věnec je podle mě dobře krytý a izolovaný sklem. Jako takto bychom mohli pokračovat. Co mazání strojku? Co těsnění? Co prasklé sklo vlivem teplotní roztažnosti pouzdra? Důležité je asi mít to za těch 6-7 sekund hotové a nežhavit je minutu... Jen takový tip ještě, o něco si hodinky zapři, ideálně je nějak celkově zafixovat, jak je budeš mít nažhavené, tak si je rukou moc nepřidržíš proti té žiletce Upraveno 30. srpna 2022 uživatelem tarmi doplněn tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 V práci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 PADI Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Sent from my iPhone using Tapatalksu paradne a ked ich vidim, stale zapasim s myslienkou, ci vobec predat tie svoje Emperori…Odoslané z iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Co jinýho, po návratu z dovolené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Babí léto zatím válí! Ještě by to mohlo chvíli vydržet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 (upraveno) Upraveno 3. září 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 před 7 minutami, bluman napsal: Krásný zátiší! To taky můžu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulm Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 V 2. 9. 2022 v 13:54, Lukáš3 napsal: Co jinýho, po návratu z dovolené... Krása, ty se nikdy neomrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Jen tak při neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se