Roman-ZA Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Tyhle Seika jsou mý první hodinky, který jsem si jako úplnej nechronomag pořídil k třicetinám (před devíti lety) za tenkrát pro mě šílených 5000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Sedomodre alpinisty, jsem moooc spokojeny . Jedine, co me trochu otravuje, ze ta mikroregulace na spone je velmi omezena. Kdyz pridam jeden dilek tahu, je to moc a kdyz jen posunu regulaci na spone, tak je to nekdy v prubehu dne tesne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Komu se nelení, tomu se zelenají! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Letos poslední pracovní zelené seiko alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 dnes poprvé v životě tento typ hodinek s otevřeným srdcem, krásně přiléhají k ruce i přes 42mm nepůsobí tak velké - narozdíl např od stejně velkých hamiltonů. na druhé straně menší orienty o 2mm působí skoro větším dojmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix44 Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 18 hodinami, Spongebob napsal: Veľmi pekné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Právě teď, Matrix44 napsal: Veľmi pekné hodinky. díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Na parkalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Po malé úpravě, safírové sklo s antireflexem a ručky styl marinemaster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kitano Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Pořád to stejné dokola ale mám z nich stále radost, tak se pochlubím "úlovkem" od jednoho místního člena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Dnes SKX007, ty 009 mi bylo líto “vybalit” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Vánoční setup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Tak jsem jim dopřál přirozenějšího prostředí:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 8 minutami, Igicz napsal: Tak jsem jim dopřál přirozenějšího prostředí:) Ty kráso já tady zatápím v kamnech a pan se kópe v moři thai? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 :)) Nene. Omán. Nerad lítám moc daleko. Loni jsme se spálili Dominikánou, letos jsme letěli na jistotu. Ale staví se tu o 106. Za pár let už to tady asi nebude taková pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se