špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) před 37 minutami, Jiří Sedlák napsal: Když se to tak pěkně rozjelo, vybírám něco pro SNXS79 tedy šedé. Co tohle, dobrý? https://hodinar-frydl.sluzby.cz/merano-seda-happel-s-19-16-mm Jsem trochu limitován těmi 19mm. Nebo něco s texturou třeba ještěrku? https://hodinar-frydl.sluzby.cz/brillant-cerna-s-19-16-mm-di-modell Nebo třeba krokouše? https://hodinar-frydl.sluzby.cz/jackson-cerna-s-19-16-mm-happel Ti nevím, krokodýl určitě ne. Ani ještěrku, nic podobného bych nedával. Upraveno 20. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna todle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 2 minutami, kaktusář napsal: aha, jsem tam dal asi spatnej rozmer, objednal jsem presne ten , cos tam dal na nic jineho jsem neklikal Jsme se do toho trochu zamotali, odkaz na 18, takže jsi objednal správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna jo a hnědá mokka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 2 minutami, kaktusář napsal: todle Jo i ta mokka bude fajn, lepší než klasika černý, k tomu číselníku bude dobře ladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna diky, uz se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 3 hodinami, špelda66 napsal: Ti nevím, krokodýl určitě ne. Ani ještěrku, nic podobného bych nedával. No dobře, textura ne, tak teda zbývá úplně plochý nebo s prošitím. Teda vůbec se mi nelíbí takový ty dva stehy odskočený u stěžejky úplně do krajů. Nevím jak se tomu říká, ale je to teď taková blbá móda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Tohle se mi líbí. Asi oslovím někoho z místních mistrů, aby mi ušil přesně tohle. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1928802524174877&set=a.920345071687299 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 7 hodinami, kaktusář napsal: todle 18mm dáš případně i na Limesy, rozměrově budě sedět, vizuálně netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tohle se mi líbí. Asi oslovím někoho z místních mistrů, aby mi ušil přesně tohle. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1928802524174877&set=a.920345071687299 Bych kouknul na nějakej semišák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 1 hodinou, misso napsal: 18mm dáš případně i na Limesy, rozměrově budě sedět, vizuálně netuším limesy jsou hodně těžké a vysoké, řek bych, že chtěj tlustý pevný masivní řemen ale uvidíme, nechám se překvapit bylo by to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna (upraveno) před 1 hodinou, kaktusář napsal: limesy jsou hodně těžké a vysoké, řek bych, že chtěj tlustý pevný masivní řemen ale uvidíme, nechám se překvapit bylo by to super souhlas, tam je to úplně o něčem jiném, na jakýchkoliv masivních hodinkách nebude "sedět" vůbec Upraveno 21. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Patří sem i jaké Seiko máte na stole ?Mám tady z té pyramidy radost, sice nesvítí ledka, ale mluví to správně a funguje teplota a vlhkost. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Jaké Seiko máte na ruce? Mám tyhle, ale pohodlný moc nejsou 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Jerryl: jaký máš obvod zápěstí ?...zdají se mi na Tvou ruku velké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Před hodinou, Kamil.K napsal: Jerryl: jaký máš obvod zápěstí ?...zdají se mi na Tvou ruku velké! 16,5 cm. Jasně, já jsem si marně lámal hlavu, proč mi neseděj. Mám hubenou ruku! Ale stejně se mi zdá, že ten tah mohli udělat líp 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Zimní úprava (na řemenu) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) Takovej hoooooodně vzdálenej Prim Orlik od Seika Upraveno 24. ledna uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifa Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Každodenný spoločník. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se