Flipik Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 3 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Jak se ti povedlo trhnout ten tropic? Nejblbějším možným způsobem, pospíchal jsem a začal se o klíč ve dveřích, no škoda mluvit
STRKKT Odesláno pondělí v 15:39 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:39 SSK023K1 při dnešním čekání na oběd v Nandos. Nevím, jestli se dá cider pokládat za pivo, tak to raději dám jen sem, aby mě pivaři neukamenovali. 1
Martin17 Odesláno středa v 05:27 Nahlásit Odesláno středa v 05:27 S oranžovým hodinkami ještě počkám, tak aspoň nový tropic na pětky. 2 2
Jiří Sedlák Odesláno středa v 07:15 Nahlásit Odesláno středa v 07:15 před 1 hodinou, Martin17 napsal: S oranžovým hodinkami ještě počkám, tak aspoň nový tropic na pětky. Ty ale musí být naprosto super na tahu.
Martin17 Odesláno středa v 07:49 Nahlásit Odesláno středa v 07:49 před 32 minutami, Jiří Sedlák napsal: Ty ale musí být naprosto super na tahu. Jj, i ten tah je výborný! Trošku chrastítko, ale nějak mi to nevadí. 4
Hento Odesláno čtvrtek v 12:42 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:42 Tenkrát to pro mě byla levnější alternativa k BB58. A od té doby jsou na ruce neustále. Kolo, motorka, práce... u Tudorů mi chybí datum a nevím, jestli bych hodinky bez datumovky zvládl. 2 1
xbraj19 Odesláno čtvrtek v 12:54 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:54 (upraveno) zelená je barva naše Upraveno čtvrtek v 12:54 uživatelem xbraj19 6 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se